به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل امور فرهنگی، رسانهها و فن آوریهای نو سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با اشاره به نقش محوری بانوان فرهنگی فرهیخته در توسعه فرهنگ دینی اظهار داشت: اصولا شخص فرهیخته به کسی اطلاق می شود که هر روز خودش را به قرآن و عترت عرضه بدارد و با تاسی از ائمه اطهار رفتار، کردار و گفتارش را به این بزرگواران نزدیک کند.
حجت الاسلام سیدناصرالدین نوریزاده به لزوم اشراف بانوان به دغدغه های فرهنگی بانوان جامعه تاکید کرد و افزود: بانوی فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی شخصی است که به وضعیت اجتماعی فرهنگی دینی منطقه خود کاملا اشراف و آگاهی داشته و این اندیشه در آثار و عملش نمایان باشد.
وی با اشاره به لزوم حمایت سازمان تبلیغات اسلامی از آثار و عملکرد بانوان فرهیخته اضافه کرد: این قشر تاثیرگذار باید جریانی را در راستای تقویت مباحث ارزشی نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت جایگاه ولایت ایجاد کند.
مدیرکل امور فرهنگی، رسانهها و فن آوریهای نو سازمان تبلیغات اسلامی بر ضرورت شناخت بانوان فرهیخته از آسیب ها و معضلات بانوان اضافه کرد: بانوان فرهیخته باید نیازهای فرهنگی بانوان استان را شناسایی کرده و در جریان سازی و رفع آسیب های بانوان و حوزه خانواده همت بگمارند و با هم افزایی و تعامل با بخش های مختلف الگوی کامل از زن مسلمان ایرانی به منصه ظهور برساند.
در بخش دیگری از این نشست مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در سخنانی به تشریح فلسفه ایجاد مجموعه جمعیت بانوان فرهیخته پرداخت و افزود: فلسفه و شان نزول این مجموعه فعال، ریشه ای و ارزشمند در جهت ساماندهی و هدایت و دفاع از جایگاه زن در نظام است و چهره هایی که هم در این مجموعه دور هم جمع شده اند و حضور دارند به عنوان چهره هایی تاثیر گذار هستند.
حجتالاسلام عبدالرضا سروستانی تصریح کرد: نگاهی که سازمان تبلیغات اسلامی به این تشکل دارد این است که نظام مقدس جمهوری اسلامی درصدد تحقق هویتی است که اسلام برای زن قائل شده و جمعیت بانوان فرهیخته یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین مراکزی که می تواند این هویت را بدست بیاورد.
وی تاکید کرد: ما هم قدر باید قدر این جایگاه و فرصت را بدانیم و نگاهی که به این نشست ها و این جمعیت است یک نگاه ویژه، و فراتر از یک طرح و برنامه ی معمولی فرهنگی است.
در پایان این نشست که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر برگزار شد، بانوان فرهیخته شرکت کننده در نشست به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
نشست هم اندیشی اساتید گفتمان های دینی استان بوشهر برگزار شد
با حضور مدیرکل امور فرهنگی، رسانهها و فناوریهای نو سازمان تبلیغات اسلامی و اساتید گفتمان های دینی استان بوشهر نشست هم اندیشی اساتید گفتمان های دینی استان بوشهر برگزار شد.
مدیرکل امور فرهنگی، رسانهها و فن آوریهای نو سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با اشاره به ضرورت شناخت دقیق و عمیق روش های نوین تبلیغ اظهار داشت: برای انجام امر تبلیغ به شیوه مناسب ضروری است شیوه های تبلیغ را به بهترین نحو ممکن فرا بگیریم و با ترویج آن ها زمینه توسعه فرهنگ دینی را فراهم کنیم.
حجت الاسلام سیدناصرالدین نوریزاده بر ضرورت برقراری ارتباط دو سویه با مخاطب تاکید کرد و افزود: یکی از الزامات تبلیغ موفق شناخت دقیق دردهای مخاطبین است و باید با نیاز سنجی و شناسایی آسیب ها و مسائل موجود در جامعه ای که می خواهیم در آن تبلیغ کنیم زمینه برقراری ارتباط وسیعی با جامعه هدف را فراهم کرده و با جذب مخاطب به موفقیت در تبلیغ کمک کرد.
وی تردید آفرینی را به عنوان یکی از خصوصیت های بارز جنگ نرم عنوان کرد و گفت: دشمنان با طرح این مسئله که گفتمان دینی در جذب مخاطب در عصر فن آوری اصلا و ابدا کارآیی ندارد، در صدد ایجاد خلأ و سوق دادن مخاطبین به سمت برنامه های ماهواره ای هستند که ضد نظام و اخلاق و مروج لذت گرایی هستند و اینها با حرکت در این وادی در صدد بروز تشتت آرا و ایجاد شبهه در مخاطبین ما هستند.
در بخش دیگری از این نشست مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در سخنانی به بیان اهمیت جایگاه طرح گفتمان دینی در برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی افتخارش این است که بنیانگذارش بنیانگذار انقلاب اسلامی است و در ادامه کار تحت زعامت و ولایت مقام عظمای ولایت نقش خود را با طراحی برنامه هایی از قبیل گفتمان های دینی در حوزه دین ایفا می کند و بزرگ ترین نعمت برای مجموعه ما معطر بودن به عطر و بوی ولایت است.
حجتالاسلام عبدالرضا سروستانی تصریح کرد: بر همین اساس شرح وظایف و اولویت های کاری خود را بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری دریافت و تدوین می کند که امروزه در عرصه های پزوهشی علمی تبلیغ و فن اوری دارای فعالیت های بیشماری است.
وی اظهار داشت: طرح گفتمان دینی یکی از رویکردهایی است که مورد نیاز و استقبال جامعه دینی ماست و با ایجاد بحث و گفتگو در یک گفتمان دینی هم مفاهیم دینی را منتقل می کنیم و هم به سئوالات و شبهات موجود در ذهن جوانان و اقشار مختلف مردم پاسخ مناسبی داده می شود.
گفتنی است، در پایان این نشست که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر برگزار شد، اساتید حاضر در نشست به بیان نقطه نظرات خود پیرامون افزایش کیفیت اجرای گفتمان ها پرداختند.