یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: استراتژی یهودیت در گذشته و حال، از بین بردن دین و امامت بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن بیات محقق و استاد دانشگاه صبح امروز پنجشنبه 21 آذر در دومین روز از همایش دشمن شناسی در رسانه که در فرهنگسرای خاوران برگزار شد، به ارائه مطالبی در قالب فیلم‌های مستند و سینمایی در خصوص صهیونیسم شناسی پرداخت.

بیات در گفتاری تحت عنوان «استراتژی یهودیت؛ از بین بردن دین و امامت در گذشته و همچین حال» و پس از نشان دادن قسمت‌هایی از فیلم‌هایی که در هالیوود علیه اسلام ساخته شده‌اند و همچین نشان دادن نتایج برخی از تحقیقات خود گفت: مهمترین خصیصه صهیونیسم استفاده از ابزارهای جدید است. آنها جنگ نرمی را راه انداخته‌اند که تجهیزات و ابزارشان ماهواره، فیلم، بازی‌های رایانه‌ای و عروسک (باربی) است. در واقع از کودکی روی ذهن فرزندان ما کار می‌کنند.

این محقق تصریح کرد: آنها با ساخت انیمیشن‌هایی که در آنها از موسیقی، جادوگری، خواب و رؤیا استفاده می‌کنند، به دنبال اثربخشی خود هستند و ما مکلفیم دشمن‌شناسی کنیم. فیلم «آرماگدون» که ساخته هالیوود است اما پشت پرده آن نقشه‌ها و برنامه های صهیونیستی نهفته است، از جمله اقداماتی است که آنها علیه اسلام و دین ما انجام می‌دهند اما متأسفانه ما شاهد این هستیم که عده‌ای بدون آنکه معنای این لغت را بدانند مؤسسه و یا حتی مغازه خود را به این اسم نامگذاری می‌کنند و این نشان می‌دهد ما اقدام جدی و عملی نسبت به آنها بسیار کم داشته‌ایم.

بیات اضافه کرد: در این فیلم‌ها نشان داده می‌شود که شیطان پیروز می‌شود و در واقع در جنگ غرب و شرق پیروز نهایی غرب و آمریکاست و آنها هستند که صلح را در جهان برقرار می‌کنند. در واقع یهودیت و صهیونیسم از ابتدای شکل‌گیری در مقابل تمام ادیان ایستاده‌اند و یافته‌های تاریخی این را به وضوح نشان می‌دهد.

وی ضمن اشاره به اینکه متأسفانه نقشه آنها تبلیغ جدایی دین از سیاست نیز هست، گفت: این اقدام و هدف آنها از زمان ائمه اطهار هم وجود داشته و توسط یهود تبلیغ می‌شده است. باید دید ما چه اقداماتی برای مقابله با آنها انجام داده‌ایم. آنها به دنبال تغییر و نفوذ در ذهن اساتید، دانشجویان و فرهیختگان ما هستند اما ما در برابر آنها چه کرده‌ایم؟

این استاد دانشگاه با بیان اینکه قصه‌گویی یکی از روش‌های کاری آنها در رسیدن به اهدافشان است، ادامه داد: در گذشته هم با قصه‌گویی تلاش می‌کردند، دروغ و بدعت را وارد دین کنند؛ اما امروز به گونه‌ای دیگر قصه‌گویی می‌کنند. بستر امروز قصه‌‌گویی آنها فیلم‌ها و سریال‌هایی است که در شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌شود.

بیات اصلی‌ترین محتوای این شبکه‌ها را موضوع ارتباط دختر و پسر عنوان کرد و یادآور شد: ایجاد رابطه عاشقانه، اینکه زن‌ها تنها به ظاهر خود توجه کنند، نمایش مکرر مشروب‌خوری و یاوه‌گرایی و نشان دادن راه‌های دوستی دختر و پسر، از موضوعاتی است که آنها سعی در عادی‌سازی آن هستند.

وی افزود: آنها با نفوذ ماهواره‌ای خود در مقابل امامت و ولایت ما قدم علم می‌کنند اما ما متاسفانه تاکنون در قبال رفتار‌های آنها منفعلانه عمل کرده‌ایم. بازی‌های رایانه‌ای که بیشترین اثر را می‌توانند بر فرزندان ما داشته باشند، به آسانی در کشورمان پخش می‌شوند و در دسترس قرار می‌گیرند.

بیات در پایان گفت: در هر صورت ما باید توجه داشته باشیم که طبق فرمایش مقام معظم رهبری، امروز جمهوری اسلامی و نظام اسلامی با جنگ عظیمی مواجه است و ما هم در این راستا مکلف به دشمن‌شناسی هستیم.