به گزارش خبرنگار مهر، در این کنگره دکتر کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم وفناوریهای علوم شناختی، دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات وفناوری وزارت بهداش و دکتر حسین بهاروند استاد سلولهای بنیادین پِژوهشگاه رویان حضور داشتند.
این کنگره با هدف تبادل نظر و یکپارچه سازی فعالان رشته های مرتبط با علوم اعصاب پایه و بالینی و فهم بهتر سیستم عصبی و کاربرد آن به مدت سه روز تا جمعه 29 آذرماه به کار خود ادامه می دهد.
حوزه علوم اعصاب بزرگترین حوزه علمی بین رشته ای است که ساختار و کارکرد سیستم عصبی را در سطح مولکولی و سلولی در حالت سلامت مورد بررسی قرار می دهد به همین علت پژوهشگران رشته های علوم اعصاب، اعتیاد، آناتومی، بیوشیمی، مهندسی کنترل، علوم کامپیوتر و بیوالکترونیک، مغز و اعصاب، پاتولوژی، رادیولوژی، فارماکولوژی، فلسفه، فیزیوتراپی، فیزیولوژی، روانپزشکی، روانشناسی و توانبخشی گروه های هدف این کنگره را تشکیل می دهند.
طی سه روز برگزاری کنگره دوم اعصاب پایه و بالینی قرار است بیماریهایی همچون بیماری اوتیسم، صرع ، عقب افتادگی مغزی، آلزایمر، پارکینسون، اختلالات روانی و قطع نخاع و همچنین آخرین مبانی پایه و مکانیزم درمانی و همچنین علل بیماریها مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
همچنین در زمان برگزاری کنگره ازحدود 900 مقاله پذیرفته شده قرار است 350 مقاله به صورت شفاهی در 7 سالن ارایه شود و بقیه مقالات هم در قالب پوستر در معرض دید علاقه مندان و پژوهشگران قرار گیرد.
بر اساس این گزارش کنگره امسال بر پایه محورهای مختلفی مانند علوم اعصاب بالینی، شناختی، تکوینی، آموزشی، فلسفه علوم اعصاب، کاربرد علوم مهندسی در علوم اعصاب مدلسازی و شبیهسازی عملکرد مغز با تکنیکهای ریاضی، فیزیک و مهندسی و مبانی عصب شناختی اعتیاد قرار دارد.
برگزاری پنلهای ویژه دانشجویی و دانش آموزی در کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی هم از دیگر برنامه های کنگره سه روزه اعصاب پایه و بالینی است.