محسن صرامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دلایل خود درباره انقباضی بودن بودجه 93 اظهار داشت: قضاوت درباره بودجه نیازمند سنجش شاخصه هایی است و این بودجه با توجه به کاهش سقف بودجه، وابستگی آن به مالیات و فروش نفت، افزایش سطح درآمدهای مالیاتی، سقف درآمد گمرک و ترخیص کالا و سطح امیدواری به تحقق بودجه، انقباضی محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه در ردیف بودجه عمرانی سال آینده بسیاری از پروژه هایی که درصدی رشد داشته حذف شده است، ابراز داشت: قرار است در بودجه آینده سیستم 20 و 80 اجرایی شود به این معنا که پروژه هایی که تا 80 درصد پیشرفت داشته اند در اولویت بودجه و موارد 20 درصد یا کمتر در وهله دوم قرار دارند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
با اشاره به اینکه نمایندگان به این طرح ایراد وارد کرده اند، بیان داشت: معیار سنجش تخصیص بودجه به یک پروژه باید نیاز منطقه ای باشد در حالیکه این طرح پیشرفت فیزیکی یک پروژه را مبنا قرار داده و این در حالی است که ممکن است پروژه ای تا 80 درصد تکمیل شده باشد اما پروژه دیگری با درصد تکمیل کمتر مورد نیاز حیاتی مردم یک نقطه از کشور باشد.
وی با تاکید بر این نکته که این موضوع نیز دلیل دیگر بر منفی شدن بودجه است، بیان داشت: براین مبنا با بودجه 93 نمی توان تعهدات برنامه پنج ساله را اجرا کرد و تفریغ بودجه سال گذشته 30 تا 40 درصد و بودجه منفی می شود.
صرامی با اشاره به عدم طرح مرحله هدفمندی یارانه ها در بودجه 93 تاکید کرد: دولت به قانون تعلیق اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها واقف است به این معنا که با توجه تصویب ممنوعیت اجرای فاز دوم یارانه ها توسط مجلس دولت حق آوردن فاز دوم را درلایحه بودجه نداشته و به فرض آوردن نیز مجلس با آن موافقت نمی کرد.
وی اضافه کرد: با این شرایط اگر دولت بخواهد فاز دوم هدفمندی یارانه ها را در بودجه 93 وارد کند باید مجوز اجرای آن را به شکل متمم ارائه دهد.
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹
اصفهان – خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید برای تکمیل پروژه های عمرانی به جای درصد پیشرفت فیزیکی نیاز حیاتی مردم مناطق کشور را مبنا قرار دهد، گفت: با توجه به تصویب قانون تعلیق اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها توسط مجلس، دولت نمی توانست اجرای این فاز را در لایحه بودجه وارد کند.