اراک-خبرگزاری مهر: معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی از شناسایی 95 درصد بی سوادان در سطح استان مرکزی خبر داد و گفت: طبق آخرین آمار سال 92، تعداد بی سوادان استان به 48 هزار نفر رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، خیرعلی مینایی ظهر روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه اقدامات لازم برای شناسایی این افراد انجام شده است گفت: مراحل پایانی شناسایی این افراد انجام و 95 درصد این افراد به تفکیک و براساس آدرس دقیق محل سکونت شناسایی شده اند.

وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب نرخ سواد در کشور 41 درصد بود، اضافه کرد: بعد از انقلاب اسلامی این رقم افزایش یافته و اکنون 85 درصد جمعیت کشور از نعمت سواد برخوردارند.

مینایی اظهار کرد: اکنون در استان مرکزی 94 درصد افراد جامعه هدف که 10 تا 49 سال دارند از نعمت خواندن و نوشتن برخورداند.

وی در ادامه با بیان اینکه یکم تا هفتم دی ماه با عنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده است، تصریح کرد: سوادآموزی و رسانه، سوادآموزی و حماسه حسینی، سوادآموزی و ترویج فرهنگ صرفه جویی و اقتصادمقاومتی، سوادآموزی و تجلیل از فعالان عرصه سوادآموزی عناوین روزهای اول تا چهارم این هفته است.

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: سوادآموزی و خانواده و رزش و نشاط و تندرستی، سوادآموزی و ترویج فرهنگ نماز و انتطار و سوادآموزی و تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (قدس) و مقام عظمی ولایت عناوین روزهای پنجم تا هفتم این هفته است.

حلقه بی سودای هر روز تنگتر می شود

مینایی خاطر نشان کرد: دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و ائمه جمعه شهرستان ها، شرکت در برنامه رادیویی، حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان در برنامه تلویزیونی، همایش یکروزه و تجلیل از فعالان سوادآموزی، دیدار با خانواده معظم شهدای سوادآموزی از جمله برنامه های این هفته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سوادآموزی به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی فعالیت خود را بعد از پیروزی انقلاب آغاز کرد، گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای محو بی سوادی در کشور، این وظیفه به آموزش و پرورش برای برداشتن گام نهایی در راستای محو بی سوادی سپرده و منشا تغییراتی در کشور شد.

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه نهضت سوادآموزی از سال 90 به معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش در استان ها و شهرستان ها تبدیل شد، اضافه کرد: این امر به منظور درگیری کل بدنه آموزش و پرورش در شناسایی، جذب و آموزش بی سوادان انجام شد.

مینایی با تاکید بر اینکه حلقه بی سودای هر روز تنگتر می شود، اظهار کرد: این امر در سال های اخیر مورد توجه بوده و شناسایی و پایش اسمی به صورت منسجم پیگیری شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه های این اداره کل و همکاری دستگاه های اجرایی و اقشار مردم با ایجاد انگیزه لازم افراد بی سواد میل و رغبت به خواندن و نوشتن یافته و محو بی سوادی هرچه زودتر در استان تحقق یابد.