به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز و با حضور كارشناسان بهداشت روان دانشگاه علوم پزشكي كردستان كارگاه سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد مركز بهداشت استان در سنندج برگزار شد.
در اين كارگاه يك روزه كه با هدف مرور كليه برنامه هاي سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد و توجيه برنامه سند ملي پيشگيري از مصرف الكل برگزار شد و طي آن مهمترين برنامه هاي اين حوزه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
مروري بر برنامه ادغام سلامت روان در شبكه، ارائه برنامه پيشگيري از خودكشي، شاخص ها و نحوه ثبت اطلاعات فرم موارد اقدام و مرگ و مير و خودكشي، مروري بر برنامه هاي آموزش مهارتهاي زندگي، ارتباط فردي موثر، حمايت هاي رواني اجتماعي در بلايا و حوادث غير مترقبه و آموزش فرزند پروري از جمله مهمترين مباحث مطرح شده در اين كارگاه بود
همچنين پيشگيري و درمان سوء مصرف مواد مخدر، معرفي درمان سوء مصرف مواد محرك، پايش برنامه هاي سلامت رواني اجتماعي و اعتياد از ديگر مواردي بود كه از سوي كارشناسان و مدرسان اين كارگاه مطرح و مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
مدير گروه سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان در اين جلسه از ادغام و اجراي برنامه سند ملي پيشگيري، مقابله و درمان كاهش آسيب و بازتواني مصرف الكل در استان كردستان از دي ماه امسال خبر داد و افزود: انتظار مي رود كه با توجه به اجرايي كردن اين برنامه شاهد همكاري و تعامل مناسبي از سوي دست اندركاران باشيم.
محمد وفايي افزود: كاهش بار ناشي از مصرف الكل، نهادينه كردن نقش سازمان هاي دولتي در تثبيت و كاهش بار ناشي از مصرف الكل، آگاه سازي مردم از علل ريشه اي، عوامل خطر و پيامدهاي مصرف الكل از اهداف اجراي اين برنامه در استان است.
وي عنوان كرد: كاهش دسترسي به الكل و افزايش هزينه جرائم مرتبط با آن، مهار و كنترل مصرف مشروبات الكلي و ارتقاء بهره مندي از خدمات درمان ، كاهش آسيب و بازتواني مصرف الكل در سطح شهر و روستا از ديگر اهداف اجراي برنامه پيشگيري از مصرف الكل به شمار مي رود.
در اين كارگاه يك روزه همچنين مسائل ديگري نيز از سوي شركت كنندگان مطرح و مورد بحث و بررسي اعضا حاضر قرار گرفت.