به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی یونسی چهارشنبهشب در نشست شورای اداری استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در بخشهای مختلف دارای ظرفیتهای بسیار خوبی است که این ظرفیتها به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است و باید برای رسیدن استان به جایگاه مطلوب تلاش شود.
وی به وجود ظرفیتهای متعدد در بخش های گردشگری، تجارت، بنادر و کشتیرانی و شیلات استان بوشهر اشاره کرد و افزود: توسعه گردشگری در استان بوشهر باید به عنوان یک هدف دنبال شود و با توجه به نقش بسیار مهم بخش خصوصی در این زمینه، باید زمینه ورود بخش خصوصی فراهم شود.
دستیار ارشد رئیس جمهور در امور اقلیتهای قومی و مذهبی به مرز طولانی استان بوشهر با خلیج فارس اشاره کرد و بیان داشت: باید برای توسعه صنعت گردشگری بهویژه در بخش دریایی در استان بوشهر برنامهریزی شود.
خلیج فارس شناسنامه و هویت ایران اسلامی و بوشهر است
وی از خلیج فارس به عنوان شناسنامه و هویت ایران اسلامی و بوشهر یاد کرد و ادامه داد: توسعه گردشگری نقش بسیار مهمی در ارتباط و تعامل بیشتر دارد و باید با اجرای طرحهای قوی و مفید گردشگری در استان از ظرفیت تاریخی خلیج فارس برای توسعه این صنعت به خوبی استفاده کنیم.
یونسی با بیان اینکه مردم انتظار خدمات رسانی مناسب از مسئولان دارند، افزود: همه باید برای رسیدگی به مشکلات و نیازهای مردم تلاش کنیم و احترام به مردم باید در اولویت برنامههای مسئولان باشد.
وی توجه به آموزش، ورزش، بهداشت و امور جوانان را از مهمترین و اساسیترین اولویتهای دولت عنوان کرد و ادامه داد: پیچیدگیهایی نیز در ارائه خدمات به مردم در دستگاهها وجود دارد که باید با برنامه ریزی و طراحی مناسب این مشکلات حل شود.
بدون هماهنگی و همدلی رسیدن به توسعه پایدار امکان پذیر نیست
دستیار ارشد رئیس جمهور در امور اقلیتهای قومی و مذهبی، سرعتبخشیدن به توسعه را نیازمند هماهنگی و همکاری بین دستگاههای اجرایی دانست و خاطرنشان ساخت: بدون هماهنگی و همدلی رسیدن به توسعه پایدار در هیچ بخشی امکان پذیر نیست و باید شاهد هماهنگی همه دستگاهها باشیم.
وی بر لزوم توسعه زیرساختهای مقاله با زلزله تاکید کرد و گفت: ایران روی گسل زلزله قرار گرفته است و زلزله مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد کرده است که لازم است تا شاهد ارتقای زیرساختها باشیم.
یونسی با اشاره به وقوع دو زمین لرزه در شهرهای شنبه و برازجان در استان بوشهر گفت: برای رسیدگی و حل مشکلات زلزلهزدگان در مناطق یاد شده، استاندار بوشهر باید برنامه ریزی دقیقی انجام دهد.
دستیار ارشد رئیس جمهور در امور اقلیتهای قومی و مذهبی اظهار کرد: در حالی که شاهد حضور گسترده مردم در صحنه امدادرسانی در زمان وقوع حادثه زلزله هستیم ولی پس از مدتی رسیدگی به مشکلات مناطق زلزله زده کمرنگ می شود و مسئولان برای رفع مشکلات مناطق زلزله زده باید وارد عمل شوند.