مشهد - خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: تاخیر در انتخاب استاندار خراسان رضوی هزینه‌های سنگینی را به دولت تحمیل می‌‌کند.

حجت الاسلام حسن سبحانی‌نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تاخیر در انتخاب استاندار خراسان رضوی و مشخص نبودن برنامه وزارت کشور برای انتخاب و یا ابقا استاندار فعلی موجب تحمیل هزینه های سنگینی به دولت می شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر تا دو ماه دیگر سال تمام می شود اما این استان هنوز استاندار خود را نشناخته است و تبعات این موضوع قدری برای مردم و مسئولان خراسان رضوی نگران کننده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابقا استاندار فعلی تصریح کرد: تا چندی پیش احتمال ابقا استاندار فعلی وجود داشت اما در حال حاضر باقی ماندن فروزانمهر در این سمت قطعی نیست.

حجت الاسلام سبحانی نیا تصریح کرد: هم اکنون با اطمینان نمی توان در مورد ابقا فروزانمهر سخن گفت چرا که امروز شانس سایر گزینه‌ها بیشتر است.

وی افزود: در حال حاضر گزینه‌های دیگری نیز برای در دست گرفتن این پست در لیست قرار گرفته اند بنابراین هنوز چیزی مشخص نیست.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تا امروز اغلب استاندارن کشور مشخص شده اما خراسان رضوی در این زمینه هنوز بلاتکلیف است، افزود: اکنون ضروری است دولت یازدهم در خصوص انتخاب استاندار  بومی و توانمند برای اداره و مدیریت خراسان رضوی هر چه سریع تر به وحدت نظر برسد