مصطفی جمشیدی از ارائه تازه‌ترین رمان خود با عنوان «الهامات پیرامون زندگی آقای غ» در جشنواره داستان انقلاب خبر داد و گفت: نویسندگان شناخته شده باید خجالت را کنار بگذارند و به عرصه داستان‌نویسی در مورد انقلاب قدم بگذارند.

مصطفی جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر از ارائه تازه‌ترین رمان خود با عنوان «الهامات پیرامون زندگی آقای غ» به ششمین جشنواره داستان انقلاب خبر داد و گفت: من به این باور رسیده‌ام که نیاز امروز ما گفتن از انقلاب توسط نویسندگان قدیمی‌ و پیشکسوت است؛ نویسندگانی که انقلاب را دیده‌اند و در آن حضور داشته‌اند. انتظار ادبیات انقلاب نیز همین است که نویسندگان پیشکسوت آن را رقم بزنند.

وی افزود: من نافی حضور نویسندگان نسل جوان در جریان داستان‌نویسی انقلاب اسلامی نیستم، اما انتظارم این است که بخشی از نویسندگان شاخته‌شده انقلاب، خجالت را کنار بگذارند و به عرصه داستان‌نویسی در مورد انقلاب قدم بگذارند. اگر به آثار نویسنده‌ای مثل فوئنتس نگاه کنیم، می‌بینیم که همه داستان‌های وی در مورد انقلاب وطنش است و البته همین داستان‌هاست که او را نامدار کرده است. بر پایه همین موضوع حس می‌کنم که شایسته است تا چهره‌های نامدار داستان‌نویسی ایران نیز در مورد داستان انقلاب پیشقدم شوند.

جمشیدی افزود: مخاطبان از ادبیات انقلاب انتظار دارند تا اطلاعات درست و بینش جامعی در مورد این واقعه به آنها بدهد. به نظرم این چیزی نیست که نویسنده‌های جوان در این عرصه از عهده آن برآیند.

رمان «الهامات پیرامون زندگی آقای غ» زندگی یک شخصیت تاریک و روشن است که از دهه ۵۰ و پیش از آن در منطقه‌ای در حوالی زاگرس و در شهر صوفیان زندگی می‌کند و شایعاتی پیرامون زندگی و مرگ او مطرح است که این شایعات ناشی از حضور افسری است که یک عده از احشام مردم را در آن منطقه به رگبار بسته و به کوه‌های آنجا پناه برده است.