به گزارش خبرگزاری مهر، حميد قاسمی در این باره اظهارداشت: جايگاه بقاع متبرکه به عنوان بخش عظيمی از فرهنگ متعالی و کهن اين مرز و بوم تلقی می شود كه دارای ارزش بسياری است.
وی افزود: استان قزوين نيز با توجه به پتانسيلهای تاريخی، مذهبی غنی خود دارای ابنيه متبركه فراوانی است که امامزاده اسماعيل(ع) یکی از بناهای تاریخی و مذهبی استان بشمار می رود.
قاسمی با بیان اهمیت و ضرورت مرمت بناهای تاریخی استان تصریح کرد: پس از بررسی های تيم کارشناسی ميراث فرهنگی، طرح بازسازی و مرمت اين بقعه متبرکه در دستور کار قرار گرفت كه در فاز اول آن اقداماتی از جمله مرمت و بازسازی گچ بری های بارگاه، ساماندهی محوطه و سيمای ظاهری، ساماندهی روشنايی و ايزوله بام از چند روز گذشته آغاز شده و تا پايان سال ادامه خواهد داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین بیان کرد: توجه به توسعه و ساماندهی امامزادهها و بقاع متبرکه در صنعت گردشگری از اهمیت بالايی برخوردار است و بايد از ظرفيتها و توانمندیهای موجود در استان قزوين در حوزه گردشگری مذهبی كه جايگاه ويژهای دارد بخوبی استفاده كرد.
امامزاده اسماعيل از بناهای دوره قاجار است كه بنای آن آجری و گنبد روی بقعه دو پوسته بوده و سطح آن کاشی کاری شده است.
اين بنای تاريخی در ابتدای خيابان شهيد انصاری و روبروی بنای تاريخی عالی قاپو واقع شده است كه سالانه جمع کثيري از شهروندان و گردشگران از آن ديدن می كنند.
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷
قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: به منظور احياء و دوباره زندهسازي بقاع متبرکه و اماکن مذهبي مرمت امامزاده اسماعيل(ع) قزوين از اوايل دي ماه آغاز شده است.