علي انصاريان، يكي از پيشكسوتان تيم فوتبال پرسپوليس با بیان اینکه  وقف باعث مي‌شود براي هميشه نام نيكي از افراد باقي بماند، گفت: همه مي‌توانند در وقف سهيم باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علي انصاريان از پيشكسوتان ورزشي فوتبال با بيان اين مطلب كه وقف در كشور از جايگاه مطلوبي برخوردار است افزود: خوشبختانه با توجه به فعالیت های سازمان‌ها و نهادهاي مربوط به حوزه وقف آگاهي مردم و جامعه نسبت به مقوله وقف افزايش يافته است.
 
وي ادامه داد: اين آگاهي بخشي به جامعه، سبب شده است تا هر كسي به اندازه توانش بتواند در رابطه با سنت حسنه وقف ايفاي نقش كند و بيش از پيش در اين زمينه فعال باشد.
 
انصاريان تصریح کرد: اگر وقف در جامعه ترويج شود، اتفاق بسيارخوبي در جامعه بوقوع مي‌پيوندد به گونه‌اي كه قشر محروم جامعه مي‌توانند از سطح زندگي بهتري برخوردار شوند.
 
اين ورزشكار در پايان گفت: هر كسي با توجه به توانمندي، تخصص و سرمايه‌اي كه دارد مي‌تواند بخشي از آن را وقف كند. ما ورزشكاران نيز مي‌توانيم با آموزش افراد جامعه و قشر محروم با نيت وقف، سطح سلامت را افزايش دهيم. از همين رو وقف مي‌تواند براي هميشه نام افراد را ماندگار كند.