به گزارش خبرگزاری مهر، شورای روابط خارجی آمریکا در مقاله ای به قلم "الیوت آبرامز" با اشاره به تلاش های کاخ سفید برای جلوگیری از تصویب تحریم های جدید در کنگره آمریکا می نویسد : دولت اوباما به شدت در حال تلاش برای بازداشتن کنگره از تصویب تحریم های جدید علیه ایران است. تحریم هایی که تنها در صورت شکست مذاکرات هسته ای و یا خودداری ایران از عمل به تعهدات خود از یک سال دیگر به اجرا گذاشته می شوند.
در ادامه این مطلب آمده است : اینطور به نظر می رسد که تصویب تحریم های جدید موجب عصبانیت ایران می شود. این فشارها بر خلاف روح مذاکرات و یا چیزی شبیه آن است.
آبرامز در ادمه با زیرکی و بعد از آنکه خواننده را متوجه حسن نیت دولت اوباما در مذاکرات هسته ای با ایران می کند، تلاش می کند تا ایران را به زعم خود، کشوری معرفی کند که در حال بر هم زدن نظم خاورمیانه است. آبرامز در این خصوص ادعا می کند : اما درست زمانیکه ما در حال گفتگو برای کمتر آزار رساندن به ایران هستیم آنها به آزار همسایگان خود ادامه می دهند.
آبرامز در ادامه مدعی ارسال سلاح از ایران به کشورهای همسابه شده و می نویسد : آنها باید ارسال سلاح را متوقف کنند. سوریه یک نمونه روشن است. اما ما اکنون با یک مورد دیگر مواجه هستیم و آن بحرین است.
در ادامه این مطلب به ادعای چند روز قبل گلف نیز در مورد کشف سلاح های ایرانی در بحرین اشاره شده و آمده است : آیا این موضوع فقط یک تبلیغات از جانب حاکمان بحرین است؟
آبرامز پاسخ این پرسش را داده و می نویسد : نه من این موضوع را با مقامات آمریکایی در میان گذاشته و در مورد آن مطمئن هستم. این موضوع برای بحرین بسیار نگران کننده است زیرا اقدام برای دخالت در امور این کشور کوچک می تواند آن را صحنه جنگ داخلی کند.
به گزارش مهر، در ادامه این مطلب بار دیگر تلاش شده تا تعهد آمریکا برای به نتیجه رساندن مذاکرات هسته ای با ایران به خواننده منتقل شود و از سوی دیگر به نوعی سعی شده تا دولت آمریکا و خوانندگان را در مورد ادعای دخالت ایران در امور کشورهای همسایه حساس کند.
در ماه های پایانی 2013 میلادی، شاهد نوعی کشمکش میان کاخ سفید و کنگره در مورد تصویب تحریم های جدید علیه ایران بودیم تا جاییکه اوباما تهدید کرد که در صورت تصویب این تحریم ها آن را وتو خواهد کرد.
شکی در این مورد نیست که نو محافظه کاران آمریکا و همچنین حامیان رژیم صهیونیستی در کنگره از توافق هسته ای ژنو راضی نیستند و تلاش می کنند تا به نوعی این توافق را به شکست بکشانند از همین رو اندیشکده هایی همچون شورای روابط خارجی آمریکا که در آن افرادی از کنگره و مقامات اسبق دولت قلم می زنند نیز با خط گرفتن از این مخالفان سعی می کنند تا کار را برای به نتیجه رسیدن توافق ژنو دشوار کنند.