به گزارش خبرنگار مهر، همایش بانوان واقف و توسعه مشارکتهای مردمی عصر یکشنبه با حضور حجت الاسلام مصطفی نوروزی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان و جمعی از واقفان در امامزاده علی(ع) قزوین برگزار شد.
فاطمه اشدری در این مراسم گفت: وقف هم در زمان حیات و هم پس از مرگز برای افراد ضامن اجر و پاداش و صواب است و واقف را از آثار با برکت خود بهره مند می کند.
عضو شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: آثار وقف تا سالها در جامعه باقی می ماند و انسانهای نیازمند هم از مزایای آن برخوردار می شوند لذا انسانهای خیر و نیکوکار در این مسیر مستمر حرکت می کنند و هرگز تنگناهای مالی هم آنها را از وقف باز نمی دارد.
وی تصریح کرد: سپرده های بانکی که دنبال سود ناچیز آن هستیم هرگز نمی تواند فرد را راضی کند اما وقف و امور خیریه از کارهایی است که معامله با خدا تلقی می شود و هم در دنیا و هم آخرت واقف فواید آن را درک می کند و چند برابر کار خیر خود را دریافت می کند.
این عضو شورای اسلامی شهر قزوین یادآورشد: حسناتی که از وقف می ماند در جامعه به طور مستمر تاثیرگذار است و افراد دیگری را نیز جذب خود می کند و به لطف الهی هرگز این کار خداپسندانه تعطیل نمی شود.
اشدری اضافه کرد: بانوان می توانند فرهنگ وقف را در میان فرزندان خود تبلیغ کنند تا این کار در خانواده ها نهادینه شود و اگر این اتفاق رخ دهد می توان امیدوار بود این کار ارزشمند فراگیر شود.
وی گفت: گذشتن از آنچه به آن علاقمندیم انفاق تلقی می شود و کسانی که در مسیر رضای الهی و مردم نیازمند گام بردارند برکت در زندگی آنها ریشه می دواند.
اشدری اظهارداشت: بخشش باید از مال حلال باشد تا در انجام کارهای نیک مورد قبول خداوند قرار گیرد و در این راه مقدار و کمیت مهم نیست بلکه نیت خیر اصل و محور است.
عضو شورای اسلامی شهر قزوین بیان کرد: هر فرد به اندازه توان خود می تواند در کارهای نیک و وقفی مشارکت کند و گاهی چند نفر به طور گروهی می توانند در این کار سهیم شوند.
وی افزود: وقف می تواند به صورتهای گوناگون باشد و با نشر علم و دانش، وقف مدرسه، بیمارستان، درمانگاه، ساخت مسجد و کمک به نیازمندان در جامعه جاری شود.
در این مراسم از دو بانوی واقف قزوینی تجلیل شد.