به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر رشید در جلسه برنامه ریزی شورای فرهنگ عمومی استان به بررسی گزارش اداره کل ارشاد اسلامی درخصوص تهیه و تدوین بانک اطلاعات پژوهشی فرهنگ و هنر قرآن کریم پرداخت و گفت: در این مجموعه 12 هزار فایل اطلاعاتی در 20 موضوع جهت استفاده پژوهشگران و علاقه مندان جمع آوری شده است.
وی ضمن قدردانی از زحمات به عمل آمده در این خصوص افزود: طرح این موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان زمینه یلازم جهت بهره گیری از مجموعه ی یادشده در سطح وسیع را فراهم می کند.
رشید تصریح داشت: با توجه به عمکرد مثبت استان در ارتقای فرهنگ عمومی لزوم تدوین این کتاب و بررسی زمینه های لازم جهت بهره برداری از آن در جلسات آتی شورا ضروری می باشد.
وی در ادامه بر لزوم اصلاح شیوه نامه شورای پژوهشی استان تاکید و بیان کرد: اصلاحات در حوزه انتخاب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به عنوان دبیر شورا و اضافه شدن نمایندگانی از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و مرکز مطالعات و پژوهش های فرهنگی به عنوان اعضای جدید در جلسه شورای فرهنگ عمومی تصویب و مقرر شد پس از بررسی های لازم نمایندگان ثابت و تام الاختیار آنان معرفی شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به مصوبه شورای فرهنگ عمومی کشور در مرداد سال جاری، حضور نمایندگانی از حوزه علمیه خواهران استان و ادارات کل بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، بنیاد شهید و امور ایثارگران و کار، تعاون و رفاه اجتماعی در این جلسات ضروری است.
وی ادامه داد: همچنین دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و مسوول دبیرخانه نظارت بر کانون فرهنگی و هنری مساجد استان از دیگر اعضای جدید شورای فرهنگ عمومی هستند.
رشید به انجام پژوهش در زمینه ی فرهنگ عمومی از نگاه مقام معظم رهبری که توسط اداره کل ارشاد اسلامی استان صورت گرفته است، اشاره و تصریح داشت: انجام این گونه پژوهش ها ضمن محور بندی و تنظیم فهرست مطالب و فرمایشات معظم له در جهت توسعه فرهنگ عمومی جامعه از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: به منظور استفاده از ظرفیت های دستگاه های اجرایی و هم افزایی آن ها جهت کاربردی شدن هر چه بیشتر این مطالعه پژوهشی، موضوع در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان طرح و بررسی خواهد شد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در پایان به بررسی گزارش عملکرد ستاد ساماندهی شوون فرهنگی مناسبت های مذهبی استان پرداخت و گفت: مصوبات این ستاد با هدف بهره برداری از فرصت های مذهبی جهت مقابله با تهدیدها و بهره گیری از هم افزایی دستگاه های اجرایی در امور مذهبی راهگشاست.
رشید عملکرد این ستاد در زمینه برگزاری راهپیمایی ها، مراسم مذهبی، ساماندهی هیات های عزاداری و موضوعات مرتبط دیگر را مطلوب ارزیابی و بیان کرد: به منظور ایجاد هویت جمعی این ستاد نیازمند پشتیبانی دستگاه های اجرایی به ویژه در سطح شهرستان ها می باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد: با بررسی عملکرد این ستاد در شورای فرهنگ عمومی استان زمینه هم افزایی دستگاه های اجرایی در بزرگداشت مراسم مذهبی به حداکثر ارتقا یابد.