اصفهان - خبرگزاری مهر: نائب رئيس كميسيون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شهر اصفهان مدینه‌ فاضله نیست گفت: شهرداری اصفهان هنوز باور ندارد که مسئول سلامت مردم است و در خصوص تشکیل مدیریت سلامت در این نهاد مقاومت می‌کند.

عدنان زادهوش در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه اعضای دوره چهارم شورای اسلامی شهر اصفهان اهتمام زیادی نسبت به آلاینده‌‌های موجود در شهر اصفهان دارند، ادامه داد: برای مثال تشکیل کمیسیون بهداشت و سلامت در دوره چهارم شورای اسلامی شهر اصفهان یکی از اقدامات مهم این شورا از زمان آغاز فعالیت تاکنون بوده است.

وی با بیان اینکه کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان پیشنهاد تشکیل مدیریت سلامت در شهرداری را به مسئولان شهرداری ابلاغ کرده است، ادامه داد: شهرداری اصفهان از زمان تشکیل تاکنون مدیریت بهداشت و سلامت نداشته و به تازگی این دستور به این ارگان داده شده است.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مقاومت شهرداری در خصوص تشکیل مدیریت سلامت در این نهاد اظهار داشت: شهرداری معتقد به این نیست که مسئول سلامت مردم است و بسیاری از کارهایی که در مدیریت شهری انجام می‌شود به دلیل حفظ سلامت شهروندان است و تاکنون مدیریت سلامت را تشکیل نداده است.

وی ادامه داد: تشکیل مدیریت سلامت و به دنبال آن با تشکیل کارگروه‌های مختلف زیر مجموعه‌ی این کمیسیون می‌توان نسبت به بازگرداندن سلامت به آب، هوا و خاک اصفهان امیدوار بود.

زادهوش عدم توجه مسئولان نسبت به آلاینده‌های شهر اصفهان را دلیل کم کاری رسانه‌‌ها نسبت به این موضوع دانست و ادامه داد: مطالبات مردمی در خصوص آلاینده‌ها باید از طریق رسانه‌ها به مسئولان اطلاع رسانی شود.

وی با بیان اینکه شهرداری باید تا بهمن ماه سال جاری مدیریت سلامت را تشکیل دهد، افزود: در صورتیکه شهرداری در بازه زمانی تعیین شده نسبت به تشکیل این مدیریت اقدامی انجام ندهد باید پاسخگوی نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر اصفهان باشد.

نايب رئيس كميسيون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اقدامات فوری و فوتی در خصوص کاهش آلاینده‌های شهر اصفهان جوابگو نخواهد بود، ادامه داد: اصفهان مدینه‌ی فاضله نیست و برای حل مشکل آلودگی نمی‌توان به سرعت اقدام کرد چرا که مسئولان اجرایی هیچ کدام خود را مسئول آلودگی‌ها و سلامت شهروندان نمی‌دانند.

وی با بیان اینکه سال‌هاست در شهرهای مختلف کشور انتقال صنایع به خارج از محدوده‌ی 50 کیلومتری شهرها و عدم صدور مجوز برای فعالیت‌ صنایع در این محدوده در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: این در حالی است که در شهر اصفهان دو مورد از آلاینده‌ترین صنایع یعنی نیروگاه‌ها در محدوده‌ی شهر اصفهان فعالیت می‌کنند.