تبریز- خبرگزاری مهر: نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر گفت: نمایندگان آذربایجان شرقی با تذکر به وزیر راه و شهرسازی، خواستار تامین امکانات مورد نیاز فرودگاه تبریز شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین فرهنگی صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به لغو مکرر پروازها و سرگردانی مسافران در فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز وعدم جابه جایی ونصب تجهیزات مورد نیاز آن اظهار داشت: سازمان فرودگاه ها و سازمان هواشناسی، با عدم پیش بینی های خود موجبات سرگردانی، تضییع وقت و آسیب های مختلف به مسافران وهمچنین شرکت های هواپیمائی را فراهم آورده و اقداماتی را که باید مدت ها پیش انجام می دادند،انجام نداده اند.

وی اضافه کرد: تأمین امکانات مورد نیاز فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز از سوی وزیر راه و شهرسازی برای جلوگیری از لغو پروازها و سرگردانی و نارضایتی مسافران این فرودگاه ضروری است.

فرهنگی ادامه داد: مسئولانی که برای حل مشکلات پرواز در فرودگاه تبریز کوتاهی کنند باید مؤاخذه شوند.

گفتنی است نمایندگان تبریز، آذرشهر و اسکو، بناب، هشترود ، ورزقان، مرند و میانه در تذکری کتبی به وزیر راه و شهرسازی خواستار تامین امکانات مورد نیاز فرودگاه بین المللی تبریز شده اند.

 

 

برچسب‌ها