رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار با شركت كنندگان در همايش هفته گرامي داشت مساجد، مساجد را جايگاه ارتباط انسان با پروردگار و از جمله مراكز تصميم گيريهاي اجتماعي و سياسي جوامع اسلامي خواندند و افزودند: بايد با برنامه ريزي صحيح و استفاده از ابزارهاي فرهنگي هنري، عمران معنوي مساجد را تقويت كرد و از ظرفيت شوق آوري و شورآفريني مساجد براي جذب قشرهاي مختلف مردم و تبليغ مفاهيم و معارف اسلامي، بهره گيري كامل كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" ، حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به حساسيت مقطع كنوني براي جهان اسلام، ارتباط بين مساجد كشورهاي اسلامي را ضروري برشمردند و با اشاره به سالروز آتش زدن مسجد الاقصي به عنوان مبناي نامگذاري هفته مساجد افزودند: آن حادثه نشان دهنده جهت گيري هميشگي دنياي استكبار بر ضد مظاهر و جلوه هاي هويت مسلمانان است و به همين علت بايد در ذهن ملتهاي مسلمان زنده بماند.

ايشان با اشاره به شكست سياستها و تلاشهاي آمريكايي ها و صهيونيستها براي خنثي كردن جذابيت و قدرت نفوذ اسلام در ميان ملتها افزودند: دشمنان اسلام در مقابل روشهاي نشات گرفته از ايمان اسلامي مردم منطقه حقيقتا درمانده اند و اگر اين روند با اميد و ايمان و ابتكار بيشتر ملتهاي مسلمان ادامه يابد يقينا نصرت و ياري پروردگار بيش از پيش شامل حال مسلمانان خواهد شد.

در اين ديدار قبل از سخنان رهبر معظم انقلاب ، حجت الاسلام و المسلمين ابراهيمي رئيس مركز رسيدگي به امور مساجد، از سومين همايش هفته گراميداشت مساجد گزارشي بيان كرد.