در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام علی اکبر رشاد گفت: آقا علی مدرس زنوزی پس از ملاصدرا از جمله افرادی است که دارای قویترین تفکر فلسفی در حوزه علمی حکمی فلسفی تهران است و آثار او نشان دهنده احاطه علمی و تسلطش بر حکمت مشاء، اشراق و حکمت متعالیه صدرایی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: برای بازگرداندن قوت و شادابی مباحث علمی و عقلی به حوزه فلسفی تهران تلاش و کوششهای مجدانه لازم است تا این حوزه دوباره احیاء شود.
وی ادامه داد: همایش حکیم طهران فرصت و مجال بسیار ارزشمند و مغتنمی است تا این مهم به سرانجام برسد و دوباره قدرت علمی و حکمی به حوزه تهران برگردد.
رئیس شورای حوزههای علمیه استان تهران گفت: در حوزه تهران باید حکمت و فلسفه احیا شود و حکما و فلاسفه بزرگی در این حوزه پرورش یافتهاند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: حکمت سنگر دفاع از عقاید دینی است و ایراد به برخی از نظریات علما نباید ایراد به کل فلسفه تلقی شود.
رییس شورای حوزههای علمیه استان تهران گفت: هیچ نظریهای در فلسفه مورد اجماع همه حکما و فلاسفه نیست و هر کس هم که بخواهد نظریهای را در فلسفه رد کند باید از فلسفه استفاده کند تا بتواند آن نظریه فلسفی رد کند.
حجتالاسلام و المسلمین رشاد گفت: مرحوم آقا مدرس زنوزی نزدیک به 60 سال در تهران حکمت و فلسفه را تدریس و ترویج نمود و شاگردان زیادی را پرورش داد و چون اغلب شاگردان او در علوم گوناگون استاد شدند از این رو به آقا مدرس زنوری استاد الاساتید لقب دادند.
وی در پایان نیز افزود: به دلیل ابتکارات و نوآوریهای آن مرحوم در حوزه علوم عقلی، ایشان به حکیم مؤسس نیز مشهور شده است.