به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم با حضور تعداد کثیری از اهالی هنر و جمعی از مسئولین همچون علی جنتی وزیر ارشاد، حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، علی مرادخانی معاون هنری، حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی و حسین فریدون و... در تالار وحدت عصر امروز برگزار شد.
در این مراسم علی جنتی وزیر ارشاد گفت: اهالی فرهنگ و هنر با ارزش های والای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران هم داستانند. حضور شما در جمع گرم و صمیمی اهالی فرهنگ و هنر را به فال نیک می گیریم.مروز جامعه فهیم سربلند و پرافتخار فرهنگی کشورمان در این محفل گرد هم آمده اند تا با شما آوای یک دلی و وحدت سر دهند.
وی افزود: هنرمندان سرزمین خورشید آماده اند تا پیام صلح و دوستی و فرهنگ تمدن ایران اسلامی را بیزار از ترور و خشونت و افراطی گری را با زیباترین بیان که همان زبان هنرمندانه است به گوش جهانیان برسانند.
هر چند آنها بدون هیچ چشم داشتی در روزگاران سخت به عشق سربلندی سرزمین خویش شکوه مردمان این دیار در جای جای جهان بودند.
وزیر ارشاد در ادامه صحبتهایش عنوان کرد:در بهار تدبیر و امید در ماههایی که گذشت کوشیدیم بر اساس رهنمودهای شما اعتماد را به جامعه بازگردانیم و تلاش کردیم مدیرانی بر گزینیم که قطعا هنر را می شناسند و به اهالی فرهنگ عشق می ورزند و در جهت هدایت و حمایت از فعالیت های فرهنگی و هنری تلاش می کنند.
وی در پایان تاکید کرد: نخبگان، هنرمندان و اصحاب رسانه شایسته آزاد اندیشی، تکریم و اعتمادند، آنها شایسته فضای امن هستند نه محیطی امنیتی. آنها نیازمند امنیت هستند برای آفرینش و خلاقیت.
منیت فضای فرهنگی موجب شکوفایی استعدادهای شگرف اهالی فرهنگ ، فضای امنیتی قربانگاه فضای خلاقیت و آفرینش است.
پس از صحبتهای وزیر ارشاد و تعدادی از هنرمندان، دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری گفت:هنر خلاقیت است و این نوع جلسات هم برای هم اندیشی و همفکری اهالی اقلیمهای متنوع فکری است تا از همدیگر درک نزدیکتر و متقابلی داشته باشند. ذات هنر با مفهوم خیر و نیکی یکی است. قبل از عصر جدید هنر بسیار فراتر از هنرهای زیبا تفسیر میشد، هنر زندگی مسالمت آمیز و بدون کینه است.
وی افزود: هنرمند البته در مسیر هنر باید با مردم، ذوق مردم، خواست مردم خود را نزدیک کند. هنر بدون آزادی معنا ندارد و خلاقیت تنها در سایه حریت امکانپذیر است. اعمال محدود کنندهای قبل از سانسور و ممیزی دولت، برای هنر وجود دارد. خود جوامع بشری، اولین قدم را برای قرار دادن چارچوب برای هنر برداشته اند. عادات،رسوم، اخلاق جامعه، فهمها و دردها همه مرزبندیهایی برای هنر را مشخص میکند.
روحانی عنوان کرد: من گاهی اوج هنر ایرانی را در حافظ میبینیم، هنرمند ایرانی میتواند مقتدایش حافظ باشد، حافظ، حافظه تاریخی ملت ماست، با سینهای مالامال از حافظههای دینی قرآنی اما از جهل و خرافه و ریا بیزار است.
گزارش کامل این نشست متعاقبا منتشر می شود...