به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قنبری ظهر شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان اظهارداشت: برای ساماندهی این متکدیان یک اردوگاه به همت شهرداری ارومیه و با مدیریت راه اندازی می شود ولی شهرداری با وجودی که قدمهای زیادی را برای تهیه کردن فضای مناسب برداشته هنوز این محل را برای پذیرش آماده نکرده است.
وی با اشاره به موقتی بودن این محل و با تاکید بر اینکه باید مکانی شناسنامه دار، مجهز و برخوردار از سیستم امنیتی در اختیار فرماندار قرار گیرد عنوان کرد: فرایند تجهیز محل مورد نظر بسیار طولانی شده است، که باید اقدامات لازم برای راه اندازی اردوگاه ارومیه انجام گرفته و سپس مقدمات لازم برای ایجاد اردوگاه در خوی، میاندوآب و مهاباد راه اندازی شود.
قنبری همچنین خواستار ساماندهی سکونتگاههای غیرمجاز در استان نیز شد و افزود: مسئولان دستگاههای اجرایی باید با برنامه و همراه با پیشنهادهای قابل بررسی در جلسات شرکت کرده و مصوبات را عملیاتی کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه گاهی مسئولان نه تنها در جلسات مختلف حضور پیدا نمیکنند، بلکه در هر جلسه یک نماینده متفاوت را به عنوان جانشین خود اعزام میکنند، که به دلیل در جریان نبودن نمایندهها از صحبتهای جلسات پیشین، اقدامات موثری برای پیشبرد برنامهها برداشته نمیشود.
قنبری اضافه کرد: ساخت وساز در زیر دکلهای فشار قوی، استفاده غیرمجاز از انشعابات آب، برق و گاز از جمله مشکلات این مناطق بوده و باید در راستای رفع آنها توسعه خدماتدهی و ایجاد امکانات شهری در این مناطق گام برداشت، چرا که در این مناطق مردم زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه باید از افزایش بیرویه سکونتگاههای غیر رسمی و وسعت یافتن آنها جلوگیری شوداعلام کرد: جمعیت شهری ارومیه به دلیل وجود امکانات مختلف در سطح شهر رو به افزایش است، مهاجرت بیرویه به مرکز استان مشکلاتی را به بار میرود که باید اقدامات لازم حداقل با هدف کاهش دامنه مشکلات انجام گیرد.
قنبری در ادامه ی بر لزوم ایجاد کلانتری و استقرار روحانیت و اجرای برنامههای فرهنگی در این مناطق تاکید کرد و گفت: میزان مهاجرت به ارومیه به شدت بالا رفته است، به طوری که طبق آخرین آمار ارائه شده جمعیت این شهرستان به 900 هزار و 60 نفر رسیده است در حالی که جمعیت سایر شهرها کم میشود.