به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد شریف نژاد ظهر شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تا کنون 27 هزار نفر از روستاها و شهرهای اطراف به ارومیه مهاجرت کرده اند، افزود: این آمار بیانگر سیر صعودی روند مهاجرت پذیری ارومیه است.
وی یکی از مشکلات شهر ارومیه در حال حاضر را ایجاد روستاهای حاشیه نشین در اثر مهاجرت افراد فاقد کد روستایی ملی، دانست و اظهار داشت: متاسفانه در این راستا سکونتگاههای ایجاد شده نیز فاقد امکانات رفاهی از جمله آب، گاز و برق و... و افراد ساکن از این امکانات به صورت غیر رسمی استفاده می کنند.
فرماندار ارومیه با اشاره موضوع جمع آوری متکدیان خیابانی و ساماندهی آنها نیز، عنوان کرد: محل استقرار اردوگاه موقت ساماندهی متکدیان ارومیه به دلیل برخی از نواقص از جمله نبود آشپزخانه مجزا، نبود سیستم گرمایشی مناسب، نبود سیستم امنیتی دوریبن مداربسته و حفاظهای لازم غیر قابل استفاده است.
شریف نژاد یادآور شد: در حال حاضر 48 انجمن مردم نهاد در ارومیه فعال هستند که تنها یک انجمن در بند یک اساسنامه خود به موضوع ساماندهی متکدیان اشاره داشته و اعلام امادگی کردند که به صورت مشارکتی در اداره اردگاه همکاری کنند.
استقرار 165 تیم آموزشی پیشگیری از اعتیاد در آذربایجان غربی
مدیر کل سازمان بهزیستی آذربایجان غربی نیز در این جلسه از استقرار 165 تیم آموزش پیشگیری از اعتیاد محلات در سطح استان برای آموزش خانواده ها خبر داد و افزود: سازمان بهزیستی در راستای ارائه آموزش های پیشگیری در حال حاضر دو نوع فعالیت را در دست اقدام دارد.
راضیه خدادوست با اعلام اینکه هم اکنون 18 تیم آموزشی نیز در محلات ارومیه آموزشهای پیشگیری از اعتیاد، فرزند پروری، مهارتهای زندگی و آموزش مهارتهای قبل از ازدواج را در قالب تیم های CB به خانواده ها ارائه می کنند، ادامه داد: محور اصلی این فعالیت آموزش در راستای کاهش آسیب های روانی جامعه است.
وی از ایجاد 5 پایگاه خدمات اجتماعی ویژه بانوان خبر داد و با بیان اینکه در حال حاضر 47 هزار نفر در استان تحت پوشش خدمات آموزشی بهزیستی هستند، گفت: کمپ اعتیاد زنان در محوطه سازمان با هزینه 250 میلیون ریال تجهیز و هم اینک 12 کیس پرخطر در این محل نگهداری و آموزش داده می شوند.
مدیرکل سازمان بهزیستی آذربایجان غربی در ادامه در خصوص جمع آوری متکدیان خیابانی در ارومیه بر استقرار نمایندگان سازمانهای متولی در این اردوگاه تاکید و عنوان کرد: جمع آوری متکدیان که بیشترشان غیر بومی و از استانها و شهرهای دیگر هستند همواره جزو دغدغه های اصلی بوده که مشارکت جدی دستگاه های اجرایی را می طلبد.