به گزارش خبرنگار مهر، آيت الله غیاث الدین طه محمدي پيش از ظهر يكشنبه در شوراي اداري استان، عنوان كرد: جناحي عمل كردن بزرگترين عيب نظام است و حزبي كه ارزشها الهي را نايديده بگيرد و خود را بزرگ ببينيد به گمراهي كشيده خواهد شد.
وي ادامه داد: شيعيان بايد به حساب اعمال خود بپردازند چرا كه در روز قيامت همه اعمال محاسبه ميشود و همه بايد توجه داشته باشيم كه انقلاب با خون شهيدان به ثمر نشسته است.
روز قيامت روز رسوايي خواهد بود
نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهر همدان با اشاره به اينكه شهدا مظلومانه شهيد شدند و امام حسن عسگري(ع) وقتي ياد روز محشر مي افتاد از شدت ترس به گريه و زاري ميافتاد و در اعتقادات بايد تجسم اعمال داشت، افزود: در روز قيامت جزا و پاداش اعمال داده ميشود و همه اعمال در آنجا تجسمي خواهد داشت و روز قيامت روز رسوايي خواهد بود.
آيتالله محمدي كه از همه مسئولان مي خواست اعمال خود را در شب و روز بسنجند، اظهار داشت: جابجاييها در بين مديران بايد اتفاق بيفتد.
معاون سابق امور پشتيباني و نيروي انساني نيز در اين مراسم عنوان كرد: 400 ساختمان اداري در استان مازاد بر نياز است.
كريم مطهري مويد با اشاره به اينكه ايران كشور اهل بيت است، افزود: در حوزه تحول اداري و سنجش ارباب رجوع از نهادهاي دولتي اقدامات مناسبي انجام شده است و هر ساله شاهد رشد رضايت مندي ارباب رجوع از نهادهاي دولتي هستيم.
وي اذعان داشت: در دو سال گذشته شاهد افزايش شش درصدي ميزان رضايتمندي ارباب رجوع از نهادهاي دولتي بودهايم و در سه سال و نيم گذشته 220 نفر از فرزندان ايثار گر در ادارات دولتي استخدام شدند.
معاون سابق امور پشتيباني و نيروي انساني استانداري همدان با اشاره به تعيين وضعيت ايثارگران در همه دستگاه هاي اجرايي استان، بيان داشت: 587 نفر از كارمندان دولت از استان تهران به همدان منتقل شده اند و با بررسي دو هزار و 700 مكان دولتي به اين نتيجه دست يافتيم كه 400 ساختمان اداري مازاد بر نياز است.
مطهري اذعان داشت: جلوي هزينه شدن بودجه پژوهشي در بخشها ديگر را گرفتيم و عملكردها در اين حوزه به علت ساختار آن به نظر نميآيد.
600 پروژه عمراني در استان در حال اجرا است
معاون سابق عمراني استانداري نيز در اين شورا عنوان كرد: دو هزار 86 پروژه عمراني در مدت مسئولیتم در اين حوزه مورد پيگيري قرار گرفت و اكنون 600 پروژه عمراني در شهرهاي استان در حال اجرا است.
خسرو سامري ادامه داد: 480 ميليارد تومان براي اعتبارات ملي و 200 میليارد تومان از اعتبارات تملك دارايي در اين بخش هزينه شده است و فعاليتهاي عمراني قابل توجهي در اين مدت انجام شده است.
وي با اشاره به اينكه پيشرفت 50درصدي آزاد راه ساوه به همدان و 23 درصدي راه آهن در يك سال نشان از فعاليت هاي خوب عمراني در اين مدت دارد، افزود: از سال 90 تاکنون 180ميليارد تومان اعتبار براي شهرداري ها جذب شده است .
معاون سابق عمراني استانداري افزود: 80دستگاه عمراني و 29 شهرداري در استان همدان وجود دارد و پيمانكاران در پروژه ها با ايثار كار كردند و جذب 450 ميليون تومان اعتبار عمراني كار ساده اي نبوده است.