کتاب «همگامی ادبیات و نقاشی قاجار» فردا چهارشنبه 25 دی ماه و با حضور سیدمحمد بهشتی در خانه هنرمندان ایران رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست رونمایی، نقد و بررسی کتاب «همگامی ادبیات و نقاشی قاجار» به قلم جواد علی محمدی اردکانی با حضور سعید اسدی، سیدمحمد بهشتی و فرهاد نظری در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

این کتاب همگامی ادبیات و نقاشی در دوره قاجار را به تصویر می‌کشد. این کتاب از 6 فصل بررسی زمینه‌های شکل‌گیری نقاشی نیمه نخست قاجار، شکل‌گیری و بسترهای رشد نقاشی نیمه نخست قاجار، بررسی روند شکل‌گیری گسترش ادبیات نهضت بازگشت، تأثیر ادبیات در بازنمایی صور خیال در نقاشی نیمه نخست قاجار، تحلیل بازنمایی صور خیال در ادبیات و نقاشی نیمه نخست قاجار و واقع‌انگاری در نقاشی ایران تشکیل شده است.

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند چهارشنبه 25 دی ماه از ساعت 16 به تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.