بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با اشاره به وقوع 594 مورد حیوان گزیدگی در بوشهر، گفت: در نیمه نخست امسال برای درمان حیوان‌گزیدگی‌ها یک‌هزار و 782دلار هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی خواجه ییان بعدازظهر سه شنبه در نشست شورای سلامت استان بوشهر اظهار داشت: رهاشدن فاضلاب در برخی نقاط بوشهر را می‌توان به عنوان یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی در شهر بوشهر دانست و باعث ایجاد آلودگی و صحنه‌های زشتی در سطح شهر بوشهر می‌شود.

وی از تصفیه خانه فاضلاب شهر بوشهر به عنوان یکی دیگر از مشکلات این شهر یاد کرد و ادامه داد: پساب تصفیه خانه فاضلاب شهر بوشهر به خوبی تصفیه نمی‌شود و به محلی برای آلودگی‌ها و هجوم حشرات و آلودگی پرندگان می‌شود.

معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها برای تکمیل طرح فاضلاب بوشهر تاکید کرد و افزود: هر چند تلاش‌های بسیار زیادی در راستای تکمیل طرح فاضلاب بوشهر صورت گرفته است ولی عدم تکمیل این طرح، مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

وی به برخی از مشکلات رهاسازی فاضلاب بوشهر در ساحل بوشهر اشاره کرد و بیان داشت: این اقدامات باعث آلوده شدن محل شنا در سواحل بوشهر شده است و مشکلات زیادی را برای سلامت افراد ایجاد می‌کند.

اتلاف و جمع آوری سگ‌های ولگرد ضروری است

خواجه‌ئیان با اشاره به برخی از مشکلات ایجاد شده توسط سگ‌های ولگرد، اضافه کرد: اتلاف و جمع آوری سگ‌های ولگرد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باعث پیشگیری از بیماری‌های واگیر شامل هاری، کیست هیداتیک، لاروهای مهاجر احشابی بروسلولز و سالک می‌شود.

وی به هزینه‌های بسیار بالای حیوان‌گزیدگی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: درصورت حیوان‌گزیدگی باید سه دوز واکسن و سرم برای هر نفر استفاده شود که هزینه واکسن حیوان گزیدگی 10 دلار است و باید برای جلوگیری از این معضل، اقدامات لازم انجام شود.

خواجه‌ئیان در ادامه با اشاره به وقوع 594 مورد حیوان گزیدگی طی نیمه نخست امسال در استان بوشهر، تصریح کرد: برای درمان این حیوان‌گزیدگی‌ها یک‌هزار و 782دلار هزینه شده است.

معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای اتلاف حیوانات ناقل، تاکید کرد: در 136 عملیات اتلاف و امحا 742 مورد حیوانات ناقل طی نیمه نخست امسال در استان بوشهر امحا شده است.