مدير كل راه و ترابري استان قم از اختصاص 60 ميليارد تومان جهت بهسازي و روكش آسفالت راه‌هاي كشور خبر داد.

داريوش نظري در گفتگو با خبرنگار مهر در قم،گفت: عملكرد راه‌هاي استان قم، ملي و فراملي است به همين دليل توجه ويژه‌اي از سوي وزارت راه و ترابري براي بهسازي و روكش آسفالت راه‌هاي قم شده است.

وي با اشاره به بودجه اختصاص يافته براي بهسازي جاده‌ها در كل كشور گفت: اين بودجه كه از محل اعتبارات سال 84 ابلاغ شده است، براي كشور 60 ميليارد تومان و براي استان قم 6 ميليارد تومان است.

 وي با اشاره به مبالغي كه صرف بهسازي اتوبان قم ـ تهران مي‌شود، گفت: در زماني كه اين اتوبان احداث شد به دليل شرايط جنگ و نياز به بهره‌برداري سريع جهت تسهيل كار، يك لايه از اساس اتوبان حذف و به جاي آن اساس قيري ريخته شد و به همين دليل به بهسازي نياز دارد.