به گزارش خبرنگار مهر، روح الله براتيان عصر چهارشنبه در نخستين نشست خبري خود پس از انتصاب به عنوان شهردار بجنورد اجراي پروژه بزرگ تقاطع غير همسطح چهارراه شهداي بجنورد كه به گفته او تاكنون بيش از شش ميليارد تومان هزينه در برداشته را نياز شهر بجنورد دانست اما تصريح كرد كه اين طرح در اولويت اجراي پروژه هاي شهري نبود.
براتيان اظهار داشت: طرح هايي مانند اجراي كنارگذر جنوبي، اتصال انتهاي خيابان جواديه به جاده باباامان و احداث روگذر در خيابان 42 متري بجنورد از جمله پروژه هايي بودند كه به نسبت اين طرح در اولويت قرار داشتند.
به گفته وي قرار بود طرح مذكور كه به عنوان بزرگترین پروژه شهری بجنورد از مرداد سال گذشته در چهارراه شهدا(خوشي) آغاز شد با هشت ميليارد تومان اعتبار در مدت 14 ماه به پايان برسد اما اكنون با وجود گذشت چندين ماه از موعد مقرر، كمي بيش از 80 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و براي اتمام آن هم به هفت ميليارد تومان اعتبار ديگر نياز است.
براتيان عدم تخصيص اعتبار مناسب براي اين پروژه را مهم ترين دليل عقب ماندگي طرح تقاطع غير همسطح چهارراه خوشي بجنورد ذكر و اضافه كرد: اكنون در پي تخصيص اعتبار براي اجراي مابقي پروژه مذكور هستيم و اگر اعتبار مناسب تخصيص يابد اين طرح در مدت دو ماه به پايان مي رسد.
وی همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر پرداخت خسارت به كسبه چهارراه شهداي بجنورد كه در پي اجراي تقاطع غير همسطح و كاهش رفت و آمد از اين مسير متضرر شده اند، تصريح كرد كه وي با وجود بررسي، در اين زمينه هيچ سندي مبني بر وعده شهردار قبلي بجنورد براي پرداخت خسارت به اين كسبه نديده است.
به گفته براتيان براي پرداخت خسارت به كسبه چهار راه خوشي بجنورد هيچ مصوبه يا طرحي در شهرداري و شوراي شهر به تصويب نرسيده و تنها در برخي از رسانه ها اظهارنظرهايي از سوي اعضاي شوراي شهر براي پرداخت خسارت به اين كسبه منتشر شده بود.
احداث پاركينگ طبقاتي بجنورد از ابتداي سال بعد آغاز مي شود
شهردار بجنورد در ادامه در مورد رفع معضل ترافيك و كمبود پاركينگ در بجنورد علي الخصوص در هسته مركزي اين شهر اظهار كرد كه يكي از مشكلات شهرهاي داراي رشد شرقي- غربي كم عرض بودن خيابان هاي شمالي و جنوبي و تمركز بخش عمده اي از نيازهاي شهروندان در هسته مركزي شهر است.
براتيان با بيان اين كه بجنورد نيز از اين معضل رنج مي برد، افزود: اكنون در هسته مركزي شهر بجنورد در زمينه كمبود پاركينگ با بحران مواجه هستيم و به همين دليل نيز شهرداري تلاش مي كند تا هر چه سريع تر احداث چند پاركينگ در نقاط مختلف شهر را آغاز كند.
وي با اشاره به احداث پاركينگ طبقاتي چهارراه مخابرات بجنورد گفت: اين طرح از سال 72 مطرح بوده اما از اواخر سال 88 سرمايه گذاري خصوصي براي احداث اين پروژه وارد عرصه شد اما با اين وجود، مشكلاتي نظير تملك اراضي منطقه سبب شده تا طرح مذكور تاكنون مسكوت بماند.
به گفته براتيان اجراي اين طرح يكي از دغدغه هاي شهرداري و شوراي شهر بجنورد است و به همين دليل نيز در روزهاي اخير نشست هايي با سرمايه گذار طرح انجام شده و بر اساس مصوبات اين نشست ها مقرر شده كه طرح مذكور از ابتداي سال 93 وارد فاز عملياتي و اجرايي شود.
او اضافه كرد: علاوه بر چهارراه مخابرات، شهرداري بجنورد در نظر دارد در مناطقي نظير ميدان كارگر، خيابان چمران و اطراف سبزه ميدان نيز نسبت به احداث پاركينگ اقدام كند.
براتيان اظهار داشت: البته تا زمان احداث و تكميل اين پروژه ها، شهرداري فضاهايي را به صورت موقت به عنوان پاركينگ در نقاط پرتردد شهر ساماندهي مي كند.