قزوین- خبرگزاری مهر: نویسنده کتاب لشکر خوبان گفت: نگارش خاطرات شهدا و رزمندگان گامی در مسیر حفظ ارزشها و آرمانهای اصیب انقلاب است.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه سپهری ظهر پنجشنبه در نشست نقد و بررسی این کتاب که در کتابخانه امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد اظهارداشت: زنده نگه داشتن یاد شهیدان به فرموده مقام معظم رهبری کمتر از شهادت نیست چرا که راه و رسم شهادت راه عزت و نجات از اسارت نفس است.

وی افزود: رزمندگان هر لحظه با یاد مرگ همراه بودند که همین امر آن ها را به درجه ای از نیت خالص و صفای  درونی رسانده بود که قابل وصف نیست.

این نویسنده بیان کرد: در دوران جنگ آینه ای حماسی رو به روی تاریخ قد کشید و تصویری به طول هشت سال پایمردی و به عمق هزاران هزار لحظه ی بی تکرار ایجاد کرد که هرچه درباره آن بدانیم و بشنویم باز هم کافی نیست.

سپهری گفت: زمانی که دختری 20 ساله بودم برای یافتن هدف صحیح زندگی به دنبال حقیقت می گشتم که در این مسیر با لطف و عنایت خداوند  و روح پاک شهدا ، زندگی من با دفاع مقدس گره خورد که  مایه افتخار و مباهات من در طول عمر است .

این نویسنده و محقق اضافه کرد:. نگارش این کتاب چند سال طول کشید من و آقای مهدیقلی رضایی می‌خواستیم با صداقت به عمق جنگ نگاه کنیم. نگارش این کتاب در سال‌های 79-78 تمام شدکه برای چاپ مسیر پنج ساله را طی کرد تا این که سال 84 به چاپ رسید، این کتاب یادی از نیروی اطلاعات و شناسایی لشکر 31 عاشورا است.

وی ادامه داد: آن‌ها از سوی مهدی باکری فرمانده لشکر  به عنوان کدخداهای لشکر شناخته شده بودند و  همواره در هر جا که نیاز بود حضور داشتند، ای کاش، قدم‌ها و قلم‌های ما به سراغ هر یک از این دلاورمردان برود و با آن‌ها به گفت‌وگو بنشینند، چرا که آن‌ها جنگ را در اوج مظلومیت به پیش بردند.

سپهری تاکید کرد: شهدایی چون حسین محمدیان، ابوالقاسم وطن‌پور و کریم وفا نیز از شهدایی هستند که شایسته است بیش از این ها شخصیت و ارزش های وجودی آن ها شناخته شود.

وی تصریح کرد: روح این رزمندگان با شهادت و ایثار عجین شده و آمیخته شده بود آن ها انسان هایی بودند  که با خودسازی و تهذیب نفس به این مقامات معنوی رسیدند، شهدا و رزمندگان افرادی بودند که دفاع از دین و سرزمین خود را بر تمامی علایق دنیوی و خانوادگی ترجیح داده و در این مسیر گران بهاترین سرمایه یعنی عمر خود را دادند.

سپهری اظهار داشت: جنگ را صورتی بود و سیرتی ، صورت آن خون بود و آتش و باروت و باطن آن عشق و حماسه و عرفان ، از این منظر بود که اکسیر خون و باورت و آتش ، انسان کامل می آفرید.

نویسنده کتاب لشکر خوبان همچنین گفت: امیدواریم با چراغ راه قرار دادن زندگی و سیره ایثار، شجاعت و از خودگذشتگی بتوانیم گام هایی هرچند کوچک در مسیر راه شهدا برداشته و ادامه دهنده اهداف و آرمان های آن ها باشیم.

سپهری در پایان با اشاره به تقریظ مقام معظم رهبری از کتاب لشکر خوبان یادآورشد: بی شک اگر حمایت و توجه ایشان و عنایت پروردگار نبود ادامه این مسیر برای من ممکن نبود چرا که با توجه ایشان انگیزه برای تحقیق و جست و جوی هرچه بیشتر در مورد شهدا و هشت سال دفاع مقدس در من افزایش یافت که امیدوارم در آینده فعالیت هایی مفیدتری در این زمینه داشته باشم.