زنجان -خبرگزاری مهر: امام جمعه ابهر، با اشاره به فرا رسیدن هفته وحدت، گفت: وحدت به عنوان یک نیاز اساسی برای جهان اسلام است و نباید لحظه ای از این اصل مهم غفلت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی ظهر جمعه، در خطبه‌های این هفته نمازجمعه ابهر افزود: شرایط ما یک شرایط حساسی است و نباید لحظه‌ای از وحدت غافل شده و به دامن اختلاف بیافتیم و این هفته بهترین فرصت برای دوری از اختلاف است.

وی با بیان اینکه امروزه سخن گفتن از بعضی مباحث، به دامن شیطان افتادن است، افزود: این قدر حرف‌های محکم در آموزه‌های دینی و انقلابی خودمان وجود دارد که ما را از وارد شدن به مباحث شبهه‌ناک و غیردینی بی‌نیاز می‌کند، البته بدیهی است نوع اندیشه و تفکرات و یا نگرش‌ها و بینش‌های هر فرد یا گروه سیاسی است که مسیر حرکت و مواضع آن را مشخص می‌کند.

حجت الاسلام رحیمی افزود: با اصالت دادن به آموزه‌های دینی و مکتبی و انقلابی، مرزبندی بین هنر و هنرمند ارزشی و غیرارزشی یک اصل مسلم است، البته برای اینکه در جهت سیاست‌ها و راهبردها و نیز روش‌ها، مسیر صحیح و درستی را به دور از هر انحراف و بدعتی پیشه کنیم و به پیش برویم، الزاماً بازخوانی و بازنگری مبانی فکری و اندیشه‌ها و آرمان‌های بزرگ رهبر فرزانه انقلاب و نیز توجه عمیق به منویات مقام معظم رهبری باید همواره مدنظر قرار گیرد.

امام جمعه ابهر، با تأکید بر اینکه در مورد وحدت، کارها باید عالمانه باشد تصریح کرد: عالمانه باید روی نکات اختلافی تکیه کنیم و آن‌ها را حل نماییم ما دو نوع اختلاف داریم یک اختلاف قبل از علم و یک اختلاف بعد از علم است.

حجت الاسلام رحیمی اختلاف قبل از علم کار بسیار مقدسی است، مثل اختلاف دو کفه ترازو و اختلاف دو کفه ترازو همیشه خیر و برکت است، اما اختلاف بعد از علم به عنوان یک بلای خانمان‌سوز است که این اختلاف را با هفته وحدت و زرق و برق نمی‌شود حل کرد.

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، گفت: یکی از راه‌های پیشگیری از عشق مجازی این است که انسان محبت خود را به اولیای دین پیوند دهد و در واقع با عشق‌های الهی مأنوس شود، چون هر انسانی طالب کمال و زیبایی است و خداوند نیز کمال مطلق است.

وی در خصوص عشق‌های مجاز و آثار مخرب آن در جامعه، یادآور شد: عشق مجازی آثار شومی مثل آشفتگی فکری و عدم تمرکز حواس و شعله‌ور شدن غریزه جنسی و قرار گرفتن در موضوع اتهام، ازدواج ناپایدار، محروم ماندن از معشوق حقیقی، خیانت و جرم، بیماری‌های اعصاب و روان، تعطیلی عقل، احساس پوچی و بی‌معنی بودن پس از وصال را در بر خواهد داشت که با توجه به آثار منفی بسیاری که عشق مجازی دارد و نیز آثار مثبت مهار آن، بدون هیچ تردیدی لزوم مقابله با چنین عشقی، ثابت می‌شود.

امام جمعه ابهر، با اشاره به اینکه از آنجا که مقابله با این مقوله همچون سایر بیماری‌های جسمی و روحی به دو طریق کلی پیش‌گیری و درمان ممکن است افزود: باید روش‌های پیشگیری و درمان عشق مجازی را از چشم‌انداز دین و روان‌شناسی مورد بررسی و توجه قرار دهیم که این روش‌های پیشگیری و درمان به دو بخش کلی شناختی و رفتاری تقسیم می‌شود.