به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی یوسفی زاده - مدیرعامل شرکت ارائه دهنده این خدمات که مجوز فعالیت خود را از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت کرد، امروز در نشست خبری با اعلام راه اندازی این مرکز اظهار داشت: با راهاندازی این مرکز امکان انتقال ترافیک اطلاعات به داخل کشور فراهم شده که از نظر امنیتی و اقتصادی برای کشور و کاربران اینترنت منفعت به همراه دارد.
وی با بیان اینکه هر لحظه چندین هزار ترابایت ترافیک اطلاعات از مراکز داده ارسال می شود، گفت: بالغ بر 200 سایت پربازدید ایرانی که بسیاری از پهنای باند اینترنت را مصرف می کند تا پیش از این در خارج از کشور میزبانی می شدند که این امر علاوه بر مشکلات امنیتی، مشکلات اقتصادی بسیاری نیز به همراه داشت، اما با راه اندازی دیتا سنتری برای میزبانی این سایت ها امکان انتقال محتوا در داخل کشور برای این سایت ها فراهم شده است.
مدیرعامل شرکت آسیاتک با تاکید بر اینکه با راه اندازی این مرکز حجم بسیاری از محتوای اینترنتی که تا پیش از این در خارج کشور نگهداری می شد، در داخل نگهداری خواهد شد، افزود: سرورهای این سایت ها در داخل کشور نگهداری خواهد شد و از نظر صرفهجویی در پهنای باند هم به نفع شرکت ارتباطات زیرساخت خواهد بود و هم امکان میزبانی این سایت ها فراهم شده است.
به گفته یوسفی زاده با انتقال محتوای اینترنتی به داخل کشور حجم وسیعی از پهنای باند اینترنت در داخل کشور مصرف می شود و از این رو قیمت تعرفه انتقال محتوا بسیار کمتر از رقم فعلی خواهد شد.
وی حجم ترافیک اطلاعات این مرکز داده را که تحویل شرکت ارتباطات زیرساخت می شود، 25 گیگابایت اطلاعات عنوان کرد و گفت: میزبانی وب اشتراکی، سرور اختصاصی، میزبانی سرور و سرور مجازی از جمله ویژگیهای این وب هاستینگ است.
مدیرعامل این شرکت ارائه دهنده با بیان اینکه تعرفه ارائه این خدمات سال گذشته توسط شورای عالی فضای مجازی مصوب شده است، ادامه داد: با رونق این کسب و کار پیش بینی می شود که در آینده قیمت اینترنت سمت کاربر نهایی نیز با هزینه کمتری ارائه شود و علاوه بر صاحبان و تولیدکنندگان محتوا، کاربران نهایی نیز از این امکان استفاده کنند.