یاسوج – خبرگزای مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: توانمندسازی مددجویان موجب رفع نیازمندیهای آنان و خروج تدریجی از چرخه حمایت خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدغلامرضا متقی صبح چهارشنبه در نشست با پرسنل حوزه حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان، افزود: بیش از 90هزار نفر در این استان تحت پوشش خدمات این نهاد هستند که باید زمینه خودکفایی تدریجی آنها مهیا شود.

متقی تصریح کرد: ایجاد بسترهای توانمندسازی خانواده های مددجو، نیازمند شناسایی استعداد و ظرفیتهای آنان است.

این مسئول بیان کرد: اگر زمینه بروز و شکوفایی ظرفیتهای مددجویان مهیا شود بسیاری از مشکلات آنها رفع خواهد شد.

وی بر پاسخگویی به ارباب رجوع در راستای رفع مشکل آنها تاکید کرد و اظهار داشت: جلب اعتماد و رضایتمندی مردم از کمیته امداد باید در اولویت کاری پرسنل قرار گیرد.

مدیرکل کمیته امداد استان تأکید کرد: باید در خصوص نیازها و مشکلات خانواده های مددجو نیازمندیها بررسی و در صورت امکان از طریق تک یا چندخدمتی نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام شود.

متقی بر توسعه دولت الکترونیک و فراهم کردن زیرساختها در این نهاد تاکید کرد و گفت: این مسئله نیاز به مراجعه حضوری مددجویان به کمیته امداد را کاهش خواهد داد.

متقی درخصوص اعتبارات این نهاد اظهار داشت: باید در رابطه با جذب اعتبارات برابر توافقنامه بودجه، اجرایی و برابر دستورالعمل ها، هزینه شود و در پرداخت اعتبارات به شهرستانها ملاکهایی از جمله تعداد خانوار و نفرات تحت حمایت لحاظ گردد.

16میلیارد ریال کمک معیشت به مددجویان کمیته امداد استان پرداخت شد

معاون حمایت و سلامت کمیته امدادامام خمینی(ره) استان هم در این نشست از پرداخت بیش از 16میلیارد ریال کمک معیشت به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان در دی ماه سال جاری خبر داد.

محمد نظری گفت: این مبلغ به 31 هزار و 926 خانوار مددجو پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: کمک معیشت پرداختی به مددجویان غیر از کمک‌هایی است که در قالب مسکن، خدمات فرهنگی، درمانی، حقوقی، جهیزیه، اشتغال و کمکهای موردی به خانواده‌ها ارائه می‌شود.

نظری بیان کرد: علاوه بر کمک معیشت ماهیانه، مشکلات مالی و معیشتی خانواده های تحت حمایت بررسی و بسته به نیاز آنها، خدماتی در قالب تسهیلات قرض الحسنه یا کمک نقدی بلاعوض به خانواده های نیازمند نیز پرداخت می شود.