به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی ظهر چهارشنبه در نشست مشورتی بخشداران استان مرکزی گفت: تدوین این سند موجب شتاب بخشی به برنامه های توسعه این مناطق با روشهای نظارتی و اجرایی می شود.
وی بازتولید و احیای خرده فرهنگها را از مولفه های مهم توسعه روستایی و تقویت همگرایی روستاهای استان برشمرد و اضافه کرد: مناطق روستایی به عنوان کانون تولید و بخش مهمی از هویت فرهنگی هر استان هستند که ادبیات توسعه آنها باید در قالب برنامه ریزی استراتژیک طراحی و اجرایی شود.
زندیه وکیلی بیان کرد: تدوین سند توسعه روستایی این استان از تکالیف ماده 194 برنامه پنجم توسعه و بندهای 19 و 20 آیین نامه ذیل این ماده است که استانداری و دستگاه های اجرایی را ملزم به تهیه نقشه راه توسعه برای مدیریت روستاها با محوریت دهیاریها و استفاده حداکثری از ظرفیتهای بالقوه کرده است.
وی افزود: اگر بخواهیم نگاه اقتصادی و توسعه محور داشته باشیم باید به اشتغالزایی در روستاها و مناطق دور دست بیشتر اهمیت دهیم.
وی یکی از دغدغه های اصلی مسئولان ذیربط را ایجاد اشتغال پایدار و درآمد مناسب برای آحاد مردم دانست و گفت: این سندتوسعه در دفتر امور روستایی در دست تدوین است و امیدواریم با نگاه کارشناسانه به این مهم به ایده ها و اهداف مؤثر در طرح دست یابیم.
افتتاح 260 طرح عمرانی، اقتصادی و خدماتی در دهه فجر و برگزاری آیین های جشن و سرور سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در روستاها از جمله مصوبات این نشست بود.
در نشست مشورتی بخشداران استان، که امروز با حضور جمعی از مسئولان و بخشداران در معاونت عمرانی استانداری برگزار شد بر ایجاد اشتغال روستایی تأکید شد.