رشت – خبرگزاری مهر: رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رشت گفت: توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی از رسالت ‌های مهم تمامی مسئولان در جامعه است.

به گزارش  خبرنگار مهر، رضا ثقتی عصر چهارشنبه در جمع فعالان فرهنگی رشت افزود: همه وظیفه دارند تا در راستای ارتقا و رشد فعالیت های فرهنگی تلاش کنند.

وی ادامه داد: در جامعه ای که قانون اساسی بر مبنای قرآن مجید است توجه به قرآن زمینه ساز تحولات اساسی و فرهنگ سازی و تعالی انسان خواهد بود.

رئیس  فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت بر لزوم توسعه فرهنگ و تعمیق انس و الفت مردم با معارف قرآنی تاکید کرد و گفت: توجه به بخش های اصلی و زیربنایی فعالیت های قرآنی عامل مهمی برای مقابله با تهاجم فرهنگی است.

وی افزود: همچنین توسعه فعالیت های قرآنی موجب می شود تا جایگاه رفیع قرآن در ساختارها و مدیریت فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مورد توجه قرار گیرد.

ثقتی وجود موسسات قرآنی را ظرفیت مناسبی برای توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی در جامعه عنوان کرد و افزود: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون شهدا فرهنگ حاکم بر کشور فرهنگ قرآنی است.

وی همچنین با بیان اهمیت قرآن و پیاده سازی تعالیم قرآنی در زندگی اذعان داشت: ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه نیازمند تلاش مضاعف است.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت در ادامه انس بیشتر جوانان با قرآن کریم را موجب خنثی سازی توطئه های دشمنان دانست و یادآورشد: ترویج فرهنگ قرآنی و آشنا سازی بیشتر نسل کنونی با کتاب آسمانی مهمترین راه مقابله با هجمه‌ های استکبار جهانی است.