محسن ممیزی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی ورامین افتخار دارد که در بحث تفکیک جنسیتی در سطح کشور پیشگام باشد و به عنوان یک الگو در بین دانشگاه های کشور مطرح شود و بر اساس تحقیقات انجام شده از زمان اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه علمی کاربردی، سطح علمی و فرهنگی دانشگاه افزایش چشمگیری داشته است.
رییس دانشگاه علمی کاربردی ورامین افزود: اختراعات و پیشرفتهای تکنولوژی امروز کشور به برکت انقلاب اسلامی و میراث خون شهدای عزیزمان است و همه سعی داریم پاسدار خوبی برای این میراث گرانبها باشیم.
وی تأکید کرد: با اضافه شدن دانشکده شماره یک، در حال حاضر دانشکده های دانشجویان مرد و زن از یکدیگر جدا شده و این امر علاوه بر ارتقای سطح اخلاقی و فرهنگی دانشگاه، سرانه آموزشی را افزایش داده و بالندگی این مرکز علمی را موجب شده است.
ممیزی گفت: دانشکده های برادران و خواهران دانشجو در این دانشگاه تفکیک شده و دانشجویان و خانواده های آنان می توانند با آرامش خاطر در این مکان به تحصیل بپردازند و یا فرزندان خود را برای تحصیل به این مکان علمی بفرستند
وی ارتقای سطح کیفی را هدف اصلی این مرکز علمی دانسته و ادامه داد: در حال حاضر تجهیزات فناوری اطلاعات و معماری دانشگاه علمی کاربردی در منطقه کم نظیر بوده و در پی افزایش سطح توانمندیهای علمی و عملی دانشجویان مرکز هستیم.
ممیزی با اشاره به ایجاد سیستم جدید امتحانی در این دانشگاه اضافه کرد: به سامانه هایی که توانایی خواندن و تشخیص اطلاعات افراد را دارند سیستم شناسایی گفته می شود و بطور کلّی شناسایی خودکار و نگهداری دادهها (AIDC) روشی است که طی آن تجهیزات خواه سخت افزاری یا نرمافزاری قادر به خواندن و تشخیص دادهها بدون کمک گرفتن از یک فرد هستند.
این مسئول عنوان کرد: کاهش هزینهها با کاهش فعالیتهای دستی و افزایش سرعت و صرفه جویی در کاغذ و نیروی انسانی،اتوماسیون بدون توقف،کاهش خطا،کنترل فرایندهای غیر قابل رویت،امکان به روز رسانی بر چسبها بدون دخالت دست، افزایش ضریب امنیت و یکپارچگی از مزایای این فناوری هستند.
ممیزی هدف اصلی و اساسی اجرای طرح مذکور را تکریم دانشجو دانست و گفت: هدف اصلی ما احترام به وقت دانشجو که سرمایه اصلی کشور می باشد است و به همین دلیل اقدام به اجرای این طرح کردیم.
وی عنوان کرد: وقتی این دانشگاه در ورامین شروع به فعالیت کرد، تنها چند صد دانشجو در آن مشغول به تحصیل شدند، اما اکنون بیش از یک هزار و 570 دانشجو در این مرکز علمی به دنبال کسب علم هستند و دانشگاه علمی کاربردی ورامین سعی دارد تا با نیاز سنجی و بررسی معضلات شهری، رشته هایی را در این شهرستان دایر کند که بتواند گره ای از مشکلات شهر باز کند.
تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰
ورامین - خبرگزاری مهر: رییس دانشگاه علمی کاربردی ورامین گفت: دانشکده های برادران و خواهران دانشجو در این دانشگاه تفکیک شده و دانشجویان و خانواده های آنان می توانند با آرامش خاطر در این مکان به تحصیل بپردازند و یا فرزندان خود را برای تحصیل به این مکان علمی بفرستند.