حسین پیر حیاتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به طرحهای بزرگ باغداری بالای 100 هکتار استان لرستان تسهیلات لازم تامین آب پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی لرستان این طرحها را به بانکهای عامل استان برای دریافت این تسهیلات معرفی خواهد کرد افزود: با توجه به اینکه برای این کار یک ردیف اعتباری در نظر گرفته شده برای ایجاد زیرساختهای تامین آب در سطح باغات بالای 100 هکتار تسهیلاتی به متقاضیان پراخت می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان اشت: همچنین متقاضیان ایجاد طرحهای کوچک باغداری لرستان نیز باید مجوزهای لازم را از شرکت آب منطقه ای استان برای تامین زیر ساختهای آب اخذ کنند.
پیر حیاتی با تاکید بر اینکه برای ایجاد و توسعه باغات لرستان باید از زمینهای شیب دار استفاده شود ادامه داد: همچنین باغداران لرستانی باید از وجود آب کافی برای توسعه باغات خود اطمینان حاصل کنند.
وی با تاکید بر استفاده از روشهای نوین آبیاری در سطح باغات لرستان عنوان کرد: برای اجرای سیستم های آبیاری نوین نیز تسهیلات و کمک های بلاعوض از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان به باغداران استان پرداخت می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: باغداران لرستانی اگر از روشهای نوین، فنی و همچنین گونه های اصلاح شده باغی استفاده کنند میزان برداشت محصولات آنها به بیش از چهار برابر افزایش خواهد یافت.
پیرحیاتی با بیان اینکه سالانه بیش از 220 هزار تن محصول از سطح باغات استان لرستان برداشت می شود یادآور شد: هم اکنون سطح زیر کشت باغات لرستان بیش از 62 هزار هکتار است.
وی با اشاره به وجود 30 گونه باغی در استان لرستان عنوان کرد: هم اکنون حدود 50 درصد از باغات لرستان بارور هستند.