پولاد کیمیایی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که ساخت تیتراژ فیلم سینمایی «متروپل» به کارگردانی مسعود کیمیایی به پایان رسیده است، گفت: برای اولین بار ساخت تیتراژ یک فیلم سینمایی را با فیلم پدرم تجربه کردم که این مسئله باعث افتخار من است، البته تحصیلات اصلی من در رشته دیجیتال مدیا آرت بوده اما هیچ گاه فرصت تجربه ساخت تیتراژ را نداشتم تا اینکه پدر به من پیشنهاد کرد تا اولین تجربه خود را با فیلم «متروپل» انجام دهم.
وی توضیح داد: تیتراژ «متروپل» ساختار متفاوتی دارد و از دل فیلم نیست. در واقع این تیتراژ را می توان یک تیتراژ نوستالوژیک مانند فیلم هایی مانند «قیصر» و «گوزن» دانست که شکل امروزی تری به خود گرفته است.
کیمیایی ادامه داد: در این تیتراژ بخش هایی انیمیشن است و تمام بخش های آن توسط خودمان ساخته شده است. نماد تیتراژ «متروپل» یک تَرک است و می توان گفت نقش اصلی تیتراژ یک تَرک است، تَرکی روی دیوار که به مرور زمان زیاد و زیاد تر می شود تا به متروپل برسد. ساخت این تیتراژ بیش از یک ماه زمان برد، اما در نهایت کار خیلی خوبی شد.
بازیگر فیلم سینمایی «جرم» گفت: خوشبختانه هرکدام از دوستان که تیتراژ «متروپل» را دیده اند، از آن بسیار خوششان آمده و آن را جزو تیتراژهای ماندگار دانسته اند که این برای من یک افتخار است. با توجه به اینکه «متروپل» یک فیلم سینمایی سخت است، ساخت تیتراژ آن نیز بسیار سخت بود. این فیلم حال و هوایی را به تصویر می کشد که دیگر نیست، به همین دلیل تیتراژ نیز باید به گونه ای ساخته می شد که از حاشیه فاصله گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تمام داستان این فیلم سینمایی در شب رخ می دهد، باید سرعت تیتراژ فیلم را پایین می آوردم، به هر حال این تیتراژ نوع نگاه من به سینما را نشان می دهد و اگر قرار باشد زمانی فیلمی را بسازم با دیدن این تیتراژ همه متوجه خواهند شد که در سینما به دنبال چه چیز هستم.
بازیگر سریال تلویزیونی «ماتادور» در پاسخ به این پرسش که ایده اولیه ساخت این تیتراژ از چه کسی بوده است، توضیح داد: پدر برای ساخت تیتراژ این فیلم سینمایی ایده دیگری داشت که باید در طول فیلمبرداری انجام می شد، اما زمانی که این ایده مطرح شد، فیلمبرداری به پایان رسیده بود و عملا امکان پذیر نبود.
وی ادامه داد: اولین ایده ای که به ذهن من رسید ایده جالبی بود که متاسفانه با فونت فارسی نمی توانستیم آن را اجرا کنیم، در نهایت به ایده تَرک برای این فیلم سینمایی رسیدم. تَرک در این فیلم می تواند نماد خیلی چیزها باشد، در واقع تَرک زنگ خطری برای از بین رفتن خیلی چیزها در جامعه امروز است.
کیمیایی در پایان در پاسخ به اینکه ترانه تیتراژ این فیلم سینمایی در نهایت توسط محمدرضا فروتن و یا رضا یزدانی خوانده می شود؟ گفت: رضا یزدانی و محمدرضا فروتن دو پیشنهاد برای خواندن تیتراژ پایانی این فیلم سینمایی هستند؛ محمدرضا فروتن که اولین تجربه خوانندگی خود را پشت سر می گذارد و رضا یزدانی که خود جزو خوانندگان با سابقه کشور است، اما هنوز قطعی نشده است که کدام یک از این دو هنرمند قرار است تیتراژ «متروپل» را بخوانند.