مشهد - خبرگزاری مهر: معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌رضوی از وجود 200 یتیم بدون حامی در این استان خبر داد و افزود: این کودکان در انتظار حامی و کمک خیرین هستند.

محمدحسن صائب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: 200  یتیم بدون حامی در خراسان رضوی وجود دارد و این نهاد به دنبال حامی یابی برای این ایتام است.

وی ادامه داد: اجرای طرح های حامی یابی به کودکان یتیم کمک کرده و سبب ایجاد روحیه خودباوری در آنها می‌شود.

وی بیان کرد: در برابر احساس وظیفه‌ حامیان برای رفع مشکلات ایتام، نیاز داریم تا با اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم در رده‌های مختلف فرهنگ انفاق و نیکوکاری را در بین آنان اشاعه دهیم.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌رضوی تصریح کرد: احسان و نیکوکاری در بین اقشار مختلف جامعه و کمک به کودکان یتیم نیازمند فرهنگسازی است.

وی با اعلام اینکه همه ایتام بدون حامی باید زیر حمایت حامیان خیر و نیکوکار قرار گیرند، افزود: در این استان 18 هزار یتیم زیر 18 سال وجود دارد.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌رضوی بیان کرد: این نهاد به دنبال اجرای طرح‌های حامی یابی است تا از این طریق عزت و آبروی کودکان مستمند حفظ شود.

صائب از برپایی كانون حاميان ايتام در این استان خبر داد و افزود: این کانون به منظور استفاده بهينه و ارائه كمك هاي متنوع به ايتام از سوي خيرين راه اندازي مي شود.

 

برچسب‌ها