دکتر احمد علی کیخا در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به روند افزایشی کشتار و شکار غیر مجاز حیات وحش در کشور در دفتر حفاظت و شکار و صید سازمان محیط زیست بررسی چگونگی افزایش جرایم آغاز شده است.
به گفته وی، در این رابطه دکتر ابتکار نیز دستور داده اند که با جدیت افزایش جرایم پیگیری شود.
کیخا اظهار داشت: اما اگر بخواهیم کاری علمی و کارشناسی انجام دهیم که همه جوانب در نظر گرفته شود این پروسه زمان بر است.
معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست تصریح کرد: بررسیهای کارشناسانه مشخص خواهد کرد که به عنوان مثال برای کشتار غیر مجاز گونه ای ارزشمند مانند پلنگ 5 میلیون تومان و یا 50 میلیون تومان جریمه با در نظر گرفتن مسائل زیست محیطی و اجتماعی مناسب است.
وی افزود: همچنین در این بررسیها مادی و یا تعزیری بودن جرایم برای شکار و صید گونه های مختلف تعین می شود.
کیخا در پاسخ به اینکه بسیاری از نمایندگان مجلس به ویژه اعضای فراکسیون محیط زیست با افزایش جرایم و صید موافق هستند و حتی از کم بودن میزان آن انتقاد می کنند بنابراین سازمان محیط زیست سریعتر می تواند افزایش جرایم را پیگیری کند گفت: اینکه تعدادی از نمایندگان موضوعی را مطرح می کنند دلیل بر موافقت مجلس نیست از سوی دیگر اگر نمایندگان بر این باورند حتما لازم نیست دولت لایحه دهد که تصویب کنند بلکه آنها خود می توانند طرح افزایش جرایم شکار و صید را به هیات رییسه دهند تا در مورد آن تصمیم گیری شود.
به معاون محیط طبیعی سازمان محیط زیست،به طور کلی افزایش جرایم شکار و صید چه از سوی دولت و چه از سوی مجلس پیگیر ی شود مسئله ای نیست که به سرعت بتوان آن را جمع بندی کرد و نیاز مند بررسیهای همه جانبه و زمان بر است.