به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست فرمانداری ویژه آمل بعد از ظهر شنبه در آئین افتتاحیه این مرکز یادآور شد: مرکز ساماندهی متکدیان به منظور جمعآوری و شناسایی متکدیهای این شهرستان راهاندازی شده است.
سیدجعفر رسولی با تاکید براینکه سالهای گذشته مرکزی برای جمعآوری این افراد در سطح و مراکز شهر آمل دایر بوده که به صورت سنتی عمل میکرد، اظهار داشت: با تعامل و مشارکت دو دستگاه بهزیستی و سازمان شهرداری ستاد جمعآوری متکدیان این شهرستان به فکر راهاندازی این مرکز به طور دائمی شده است.
وی بیان داشت: شهرستان آمل به عنوان دومین شهر مازندران به راهاندازی مرکز ساماندهی متکدیان پرداخته تا به پروندهسازی تکدیها و جداسازی این افراد در سطح شهر بپردازد.
رسولی با اعلام اینکه مرکز ساماندهی متکدیان به مساعدت افراد مستحق و نیازمند خواهد پرداخت، اذعان داشت: با راهاندازی این مرکز افرادی که به طور حرفهای عمل میکنند جداسازی و با مشارکت دادستانی ساماندهی خواهند شد.
دادستان شهرستان آمل در ادامه با اشاره به اینکه براساس ماده 712متکدیگری و ولگردی جرم است، یادآور شد: با توجه به راهاندازی این مرکز امیدوارین شهرستان آمل پایلوت دیگر شهرهای استان قرار گیرد.
علی طالبی با بیان اینکه شورای عالی کشور براساس این ماده نسبت به جداسازی و شناسایی این افراد وظایفی دارد، تصریح کرد: عوامل نیروی انتظامی نیز باید در حفظ امنیت شهر و دستگیری این افراد همکاری لازم با دیگر دستگاههای اجرایی داشته باشند.
دومین مرکز ساماندهی متکدیان واقع در روستای قلعهکش بخش دشتسر با حضور نماینده قائممقام وزیرکشور امور فرهنگی و اجتماعی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران و جمعی از روسای ادارات شهرستان فعالیت خود را در نخستین روز از ایامالله دهه فجر آغاز کرد.
همچنین همزمان با سیوپنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با اهدای خیرین آملی کلنگ مجتمع رفاهی خانوادههای نیازمند در این شهرستان بر زمین خورد.
مسئول نمایندگی سازمان آبشار عاطفهها در آمل در مراسم کلنگزنی که با حضور سرپرست فرمانداری ویژه آمل و جمعی از روسای ادارات این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه مجتمع رفاهی اجتماعی به منظور حمایت از خانوادههای نیازمند تحت پوشش آبشار عاطفههای این شهرستان در نظر گرفته شده است، یادآور شد: این مجتمع در سه طبقه در زمینی به مساحت 300 مترمربع و ارزش ریالی 800 میلیون ریال ساخته می شود.
وی تصریح کرد: زمین این مجتمع توسط خیر نیک اندیش صفایی در دریای 45 روبه روی میدان تره بار اهدا شده است.
رمضانی خاطرنشان کرد: هزینه برای ساخت، تکمیل و بهره برداری این مجتمع رفاهی اجتماعی بیش از 500 میلیون تومان برآورد شده است.
مسئول نمایندگی سازمان آبشار عاطفهها در آمل خاطرنشان کرد: با مساعدت خیرین بزرگوار آملی و همت مردم این مجتمع در دهه فجر آینده به بهرهبرداری خواهد رسید و هماکنون بیش از 3 هزار نفر تحت پوشش موسسه آبشار عاطفههای آمل هستند.