کرج – خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان تاکسیرانی کرج گفت: جایگاه ویژه سوخت رسانی از امروز سه شنبه برای تاکسی داران در کرج در نظر گرفته شده است و خدمات رسانی در این مرکز تا بازگشت به شرایط آب و هوایی مطلوب ادامه خواهد داشت.

پرویز اسکندری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی بارش برف و برودت هوا سازمان تاکسیرانی کرج تمهیدات ویژه ای برای جابجایی مسافران پیش بینی کرد.

وی ادامه داد: با کاهش شدید دمای هوا و احتمال بروز مشکل در حمل و نقل درون شهری این سازمان با اعلام حالت فوق العاده، ناوگان گشت و نظارت خود را افزایش داده است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی کرج گفت: با توجه به احتمال بروز مشکلات فنی برای برخی تاکسی ها به دلیل بارش برف با همکاری سازمان اتوبوسرانی و پیش بینی میدل باس های جایگزین، کار انتقال مسافران در ایستگاه های پر تردد انجام می شود .

اسکندری افزود: نمایندگان خطوط برای جایگزینی تاکسی های گردشی به جای تاکسی های خطی توجیه شده و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر کاهش سرویس دهی دریافت نشده است .

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی کرج  تصریح کرد: همچنین بمنظور سوخت رسانی مناسب به تاکسیداران، جایگاه گاز اتوبوسرانی به عنوان جایگاه ویژه به این ناوگان اختصاص یافت.

وی اعلام کرد: تمامی تاکسی های مجهز به دستگاه سوخت CNG از امروز سه شنبه تا زمان برون رفت از شرایط جوی فعلی به مرکز جایگاه گاز اتوبوسرانی مراجعه کنند.

برچسب‌ها