به گزارش خبرگزاری مهر، دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه تهران که در سالهای 1380 تا 1386 در رشته معماری به دانشگاه تهران وارد شدند، در نامه ای که به خبرگزاری مهر ارسال کردند نوشتند: ما دانشجویان در کلاس درس شما آموختیم که هر فرد ایرانی، یک متولی برای میراث فرهنگی ارزشمند کشور است و پس از حضور دوباره شما در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با خرسندی دیدیم که در مدت کوتاهی، این تلقی از میراث فرهنگی در جامعه همهگیر شد.
از این رو، امروز احساس مسوولیت کردیم تا چه بهعنوان یک دانشجو و چه بهعنوان یک شهروند، نگرانی عمیق خود را برای آینده میراث فرهنگی کشور به شما ابراز کنیم.
اخباری که در مدت حضور شما دائما از این سازمان شنیده میشد و پیوندی که بین جامعه علمی و متخصصان این حوزه با سازمان برقرار شده بود، سندی بر تلاش برای برگرداندن جایگاه اصلی میراث فرهنگی بود.
استاد عزیز، ما که در عمق وجودمان عشق شما را به فرهنگ ملی و اسلامی و همچنین میراث گرانقدر آن حس کردهایم و با راهنمایی شما طعم این عاشقی را چشیدهایم و به حسن تدبیر و عمق اندیشه شما واقفیم، اطمینان داریم که این تصمیم بیدلیل نیست. همچنین میدانیم که انسان صادقی مانند شما، وقتی خود را «غلام میراث فرهنگی» میخواند، از عمق جان گفته و بهدلیل نگرانی برای خدمات متخصصان متعهد است.
آقای دکتر حجت، اکنون که از یک طرف دغدغه سرنوشت میراث ارزشمند کشور در جانمان رخنه کرده و از طرف دیگر، با حضور شما و همکاران فاضل، بذر امید در دلهای ما جوانه زده، چگونه میتوانیم ببینیم که میراث گرانقدر ما دوباره به حال خود رها و به سرنوشت دلخراش گذشته دچار شود.
ما دانشآموختگان رشته معماری دانشگاه تهران، ما شهروندان، از شما درخواست میکنیم به حضورتان در مدیریت میراث فرهنگی کشور ادامه دهید و امید این روزهای دغدغهمندان حوزه میراث را تداوم ببخشید. این خواسته، درخواستی است از همه مسوولان، تا شرایطی فراهم کنند که شما از سازمان میراث فرهنگی دوری نکنید.
امیدواریم صدای درخواست ما به گوش مسوولان و دلسوزان نظام، که میتوانند زمینهساز ادامه حضور شما شوند، برسد تا در برطرف کردن این نگرانی به راستی و درستی بکوشند.