منابع آگاه سوری با اشاره به آغاز خروج دویست نفر از منطقه قدیمی حمص طبق توافقات قبلی از احتمال حضور اشخاص مهم و سرکرده های رده بالای مخالفان سوری در میان افرادی که قرار است از این منطقه خارج شوند خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، منابع آگاه اعلام کردند: خروج غیرنظامیان از شهر حمص در ساعت 9 صبح آغاز شده و طی آن حدود دویست نفر از زنان،کودکان و سالخوردگان از این شهر خارج می شوند.

این منابع افزودند: این اشخاص آزاد هستند که به هر جا دوست دارند بروند.

منابع آگاه اعلام کردند: گفتگوها از شش ماه قبل شروع شده است اما گفتگوکنندگان وابسته به مخالفان خواستار خروج افراد از منطقه قدیمی حمص بدون اینکه از سوی ارتش سوریه بازرسی شوند بودند و احتمالا هدف خروج افرادی است که جزو مظنونین هستند یا از سرکرده های گروههای مسلح یا حتی اشخاص مهمتری هستند.

منابع آگاه تاکید کردند: تمرکز بر روی منطقه قدیمی حمص در مذاکرات ژنو2 با هدف فشار برای خارج کردن افرادی که وابسته به خارج هستند و تابعیت غیر سوری دارند پس از اینکه در منطقه گرفتار شده اند بود.

این منابع افزودند: تمرکز بر روی منطقه قدیمی حمص در حالی که مناطق بسیاری در سوریه وجود دارد که وضع بدتری دارند و در محاصره هستند بعید است که به موضوعات انسانی مربوط باشد.

شایان ذکر است که الکساندر لوکاشویچ سخنگوی وزارت خارجه روسیه از توافق میان دولت سوریه و مخالفان سوری برای خروج غیرنظامیان از شهر حمص خبر داده بود.

برچسب‌ها