به گزارش خبرنگار مهر، عصر شنبه با حضور ائمه جمعه، استاندار تهران، نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران، فرماندار، رئیس آموزش و پرورش شهریار و جمعی از مسئولین و خانواده معظم شهدا هنرستان خیر ساز دخترانه مجاهد در شهر باغستان افتتاح شد.
در ابتدای این مراسم امام جمعه شهر باغستان ضمن تبریک فرارسیدن سی و پنجمین سالگرد پیرزوی انقلاب اسلامی به طرح برخی مشکلات این منطقه پرداخت و خواستار حمایتهای استانی برای رفع این موارد شد.
علیرضا کمرئی اظهار داشت: بحثهای فرهنگی همواره تحت الشعاع حوزه های دیگر قرار گرفته و توجه کمتری به آن شده است در حالیکه فرهنگسازی در نسل جوان و ترویج باورهای دینی در جامعه از مهمترین ابزار مقابله با جنگ نرم دشمن و توطئه های منافقین است.
این مسئول نبود نمازخانه در برخی مدارس این شهر، کمبود کانونهای فرهنگی و پایگاه های بسیج در جوار مساجد را از جمله مشکلات فرهنگی این شهر برشمرد و گفت: رفع ترافیک محورهای مواصلاتی، احداث شهرک صنعتی یا صنفی، افزایش امکانات ورزشی، راه اندازی مرکز دانشگاهی از دیگر نیازهای این شهر است که امید می رود با توجه ویژه مسئولان استانداری هرچه سریعتر محقق شود.
مشکلات مالی پروژه ها متوقف کرده است
وی افزود: همچنین موقوفه بودن اراضی و قولنامه ای بودن بخش اعظمی از املاک این منطقه معضل بزرگی است که شهرداران را در صدور مجوز ساخت دچار مشکل کرده و موجب افزیش ساخت و سازهای غیرقانونی شده است.
سخنران بعدی این مراسم مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران بود که به تشریح جزئیات هنرستان مورد افتتاح پرداخت و عنوان کرد: این هنرستان به همت خیرین نیک اندیش در زمینی به مساحت 10 هزار و زیربنای هزار و 800 متر مربع با 15 کلاس درس احداث شده است، هم اکنون 99 هنرجوی این واحد آموزشی در دو رشته مشغول به تحصیل هستند که بطور قطع در آینده تعداد این رشته ها افزایش خواهد یافت.
رتبه نخست جمعیت دانش آموزی شهریار در کشور
کمرئی گفت: در حال حاضر 15 واحد آموزشی خیرساز در شهریار در دست احداث است که 9 واحد آن فعال و 6 واحد بدلیل مشکلات مالی غیرفعال هستند، چهار واحد دولتی نیمه فعال نیز در سطح این شهرستان وجود دارد به همین دلیل ضمن مطالبه حمایتهای استانی، از خیرین نیک اندیش دعوت می شود تا با حضور فعال در این حوزه زمینه آماده سازی این واحدهای آموزشی در سال آتی را فراهم آوردند.
این مسئول افزود: شهرستان شهریار بدلیل دارا بودن 126 هزار دانش آموز، 474 واحد آموزشی، هفت هزار پرسنل فعال و دو هزار بازنشسته از میان 721 منطقه آموزشی سراسر کشور در رتبه نخست قرار دارد که این مساله نشان دهنده حجم عظیم کار در این حوزه و مسئولیت سنگین مدیران آموزشی شهرستان است.
فعالیت 138 واحد آموزشی دو شیفت در شهریار
وی متذکر شد: 138 واحد آموزشی دو شیفت در شهریار فعالیت دارند که این آمار بیانگر نیاز مبرم منطقه به احداث فضاهای آموزشی جدید است، 80 مدرسه با قدمت بیش از 50 سال نیز در شهریار وجود دارد که توجه به این آمار نیاز به نوسازی بناهای آموزشی را بسیار واضح بیان می کند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران خطاب به استاندار تهران خواستار توجه ویژه در اختصاص اعتبارات استانی و شهرستانی به حوزه آموزش شد و ابراز امیدواری کرد: سال آینده شاهد افزایش سهم اعتبارات آموزش و پرورش باشیم.
استاندار تهران نیز در این مراسم ضمن تقدیر از خیرین نیک اندیش، اظهار داشت: حضور فعال، پویای این افراد موجب ارتقای سطح کمی و کیفی امکانات آموزشی در کشور و به تبع آن استان تهران شده است که علاوه بر تامین نیاز مردم و رشد و تعالی کشور، رضایت الهی را به همراه دارد.