کرمانشاه- خبر گزاری مهر: قائم مقام وزیر و مدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: روستاییان و عشایر استان کرمانشاه که از 12 تا 30 بهمن ماه سال جاری خود را تحت پوشش صندوق بیمه روستای و عشایری قرار دهند می توانند از 10 درصد تخفیف کل حق بیمه برخوردار می شوند.

سهراب براندیشه  در گفتگو با خبر نگار مهر اظهار داشت: در یازدهمین جلسه شورای همگانی مدیران و دستگاه های تابعه وزارت کار و رفاه اجتماعی مقرر شد که بیمه روستاییان و عشار از دوازدهم تا سی ام بهمن ماه با ده درصد تخفیف لحاظ شود.

براندیشه گفت: این تخفیفات باعث خواهد شد افراد بیشتری از قشر زحمتکش روستایی و عشایری مشمول بیمه شوند.

وی در ادامه گفت: از 15 در صد حق بیمه 5 درصد را روستاییان و عشایر پرداخت می کنند و 10 درصد مابقی را دولت متقبل می شود.

وی تصریح کرد: صندوق بیمه روستایی و عشایری استان دارای 128 مدیریت کارگزاری در سطح استان است که در بخشداری ها مستقر بوده و کار خدمات رسانی به روستاییان و عشایر را برعهده دارند.

این مقام مسئول افزود: روستاییان و عشایر می توانند با پرداخت 15 سال حق بیمه و 65 سال سن از مزاایای مستمری و بازنشستگی بهرمند شوند.