رشت – خبرگزاری مهر: سرپرست مرکز خواهران دانشگاه آزاد اسلامی در رشت گفت: نقش خانواده در پیشگیری از ناهنجاری ها اجتماعی بسیار موثر و کار ساز است.

اکرم رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر خانواده را تنها سازمان با دوام و همگانی دانست و افزود: در خانواده روابط خیلی صمیمی تر از دیگر سازمان هاست و به عبارتی محبت و مهر حرف اول را در این نهاد می زند.

وی همچنین با بیان اینکه  نقش خانواده در پیشگیری از ناهنجاری ها اجتماعی بسیار موثر و کار ساز است، اظهارداشت: نوع رفتار والدین در تشکیل و ساختار وجودی فرزندان بسیار تاثیر می گذارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز خواهران در رشت گفت: در جوامعی که به خانواده اهمیت داده می شود به یقین این جامعه به سمت فلاح و رستگاری پیش خواهد رفت.

وی افزود: افراد برای کسب هر تخصصی یک دوره ای را طی می کند اما برای پدر و مادر شدن هیچ دوره ای را فرا نمی گیرند.

رحمانی بر لزوم آشناسازی والدین به وظایف و حقوق شان نسبت به فرزندان در جامعه تاکید کرد و افزود:  فرزند آئینه تمام نمای رفتار و عقاید پدر و مادر خود است.

وی اظهارداشت: برای داشتن یک جامعه موفق باید فرزندان را  بر اساس تعالیم دین مبین اسلام تربیت کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز خواهران در رشت با بیان اینکه مهارت های زندگی را باید به فرزندان آموخت، گفت: عدم فراگیری مهارت های زندگی باعث گرایش فرد به ناهنجاری ها اجتماعی می شود.

وی در ادامه بحث عدم مشاوره را  از مشکلات اساسی در جامعه  دانست و افزود:  از یک سو مردم خیلی عادت به مشاوره ندارد و از طرفی مشاوری که مورد اعتماد باشد و بتواند مردم را با فرهنگ ایرانی اسلامی راهنمایی کند قدری در جامعه دچار کمبود است.

رحمانی ادامه داد: والدین باید با فرزندان خود دوست و رفیق باشد تا  فرزندان بتوانند راحت و بدون هیچ واسطه ای مشکلات و مسائل خود را با والدین مطرح کنند.

وی اظهارداشت: رسانه ها و سازمان های مردم نهاد باید در مسائل تربیتی به خانواده ها تلاش مضاعف انجام دهند.   

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز خواهران در رشت همچنین به طرح ملی رحمت که از سوی وزارت کشور در سراسر استان ها برگزارشد، اشاره کرد و گفت:  این  طرح تاثیر عمیقی بر روی خانواده ها داشته است.

وی افزود: زن در مسير توسعه و تکامل نظام آفرينش نقش محوري و زيربنايي داشته و در مقام معلم و مربي نسل بشر، خدمات مقدسي را ارائه مي‌ دهد.

رحمانی در ادامه  يکي از اهداف اصلي اجراي طرح رحمت را توسعه آگاهي‌ هاي ديني، فرهنگي و اجتماعي زنان در پايبندي به ارزش ‌ها، آشنايي بانوان با سيره نبوي، قرآن و عملياتي کردن و معرفي الگوهاي رفتاري به صورت آسان و قابل درک در راستاي تحکيم بنيان خانواده عنوان کرد.