زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان بر لزوم ساماندهی وضعیت ایمنی 199مدرسه حاشیه راه‌های ارتباطی تاکید کرد و گفت: باید با تشکیل کمیته ایمنی تا قبل از توزیع بودجه سال آینده اعتبارات مورد نیاز جهت اقدامات فیزیکی صورت پذیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید انصاری به طرح و تصویب هزینه احداث مدارس در شهرک های جدید اشاره کرد و افزود: بر اساس ماده 18 قانون شورای آموزش و پرورش طرح و تصویب مدارس در شهرک های جدید طبق قانون باید در شورای آموزش و پرورش شهرستان تصویب شود.

انصاری با اشاره به اینکه با اجرای درست قوانین امور کشور راحت تر و به درستی اداره خواهد شد یادآورشد: نباید تغییرات در قانون به سادگی در کشور اتفاق بیفتد.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه قوانین شورای آموزش و پرورش یکی از قوانین قدیمی و خوب کشور است گفت: اگر این قوانین به درستی در کشور اجراء شود هیچ مشکلی در حوزه آموزش و پروش نخواهیم داشت.

انصاری بر اصلاح ترکیب اعضاء شورای آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: بر خلاف جلسات قبلی شورای آموزش و پرورش، فقط اعضاء عضو حقوقی و حقیقی متناسب با وظایف قانونی در جلسات شورای آموزش و پرورش حضور یابند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان برلزوم توجه به مسایل آموزشی تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش در برنامه های خود باید به مسئله پرورش و تربیت توجه ویژه ای داشته باشند.

حجت الاسلام علی خاتمی در شورای آموزش و پرورش به رابطه تنگاتنک اولیاء و مربیان اشاره کرد و افزود: خانواده، آموزش و پرورش و دانش آموز سه رکن مهم تربیتی در آموزش و پرورش هستند.