همدان - خبرگزاری مهر: رئيس كميسيون فني عمراني و امور زيربنايي شوراي شهر همدان گفت: متاسفانه برخی پروژه های عمرانی اجرا شده در همدان کیفیت های لازم فنی و اجرایی را ندارند.

حمیدرضا طبي مسرور در گفتگو با مهر با بیان اینکه کمیسیون فنی عمرانی و امور زیر بنایی شورا برای رفع مشكلات زير ساخت ها در دو فاز حرکت می کند، گفت: در حالت کلی اتفاقاتی که در شهر می افتد شامل سه مرحله از جمله مرحله طراحی، اجرا و نظارت و دیگری مرحله نگهداری است.

رئيس كميسيون فني عمراني و امور زيربنايي شوراي شهر همدان عنوان داشت: پروژه هایی که در شهر درحال انجام است، چه آنهایی که مدیریتشان با شهرداری است و يا مدیریتشان با سایر ارگان ها است معمولا در هر کدام در این فازها با مشکلاتی روبرو میشوند چراکه در فاز طراحی و تبیین سیاست های اولیه دچار مشکل بوده اند.

وي با اشاره به اينكه قطعا اگر در ابتدا مشکل داشته باشیم این مشکل به مراحل بعدی تسری پیدا می کند، گفت: دراینصورت پروژه دیگر نمی تواند آن هدف کلی را دنبال کند چراکه در بحث طراحی مشکلات وجود داشته و نیازمندی های اصلی و اولیه پروژه ها یا کمرنگ در نظر گرفته شده و یا کامل به آن پرداخته نشده که این کمبودها و کاستی ها معمولا در مراحل بعدی خود را نشان می دهد و در نتیجه آن هدف نهایی پروژه تحقق پیدا نمی کند.

طبي مسرور ابراز داشت: متاسفانه از نظر کیفیت های اجرایی، برخی پروژه ها کیفیت های لازم فنی و اجرایی را ندارند.

رئيس كميسيون فني عمراني و امور زيربنايي شوراي شهر همدان اذعان داشت: در زمینه نگهداری از پروژه ها نيز قطعا از تاسیس تا افتتاح پروژه یک گروه یا مجموعه ای باید مسئولیت نگهداری و صحت پروژه را در اختیار گیرد که در کشور ما معمولا آن مجموعه شهرداری است اما به این مقوله کم توجه شده و باید در سنوات آینده ردیف بودجه ای برای آن در نظر بگیریم.

وي با بيان اينكه در سنوات گذشته بودجه کمی به این امر اختصاص داده شده، اظهار داشت: همین امر سبب شده پروژه هایی که با صرف هرینه های کلان شهری صورت گرفته متاسفانه بعد از مدت اندکی دچار نقص فنی شده است و نیازی که شهر و مدیران شهری انتظار دارند را برآورده نمی کند.

طبی مسرور با بیان اینکه برای حل این مشکل ابتدا به سمت پروژه هایی که از سنوات گذشته استارت زده شده و بخشی از آن اجرا و بخشی دیگر از آن بنا به دلایل خاصی اجرا نشده رفته ایم، گفت: برخی پروژه ها به دلایلی از جمله عدم تزریق بودجه ای که باید به آن اختصاص داده شود و  یا عدم وجود اکیپ های اجرایی توانمند و موثر و یا مقوله های آب و هوایی و اقلیم، کوتاه بودن فصل کاری و یا سیاست های دفعی و آنی که برخی مدیران اعمال می کنند، ناقص مانده است.

طبي مسرور افزود: یکی از اهداف شورای چهارم خصوصا کمسیون فنی و عمرانی این است که پروژه ها را پیگیری کرده و این پروژه ها را به سر و سامان برساند.

 

برچسب‌ها