ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل ورزش و امور جوانان استان ایلام از درخشش تیم کاراته نونهالان استان در مسابقات قهرمانی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد فتاحی صبح چهارشنبه در جمع ورزشکاران ایلامی اظهار داشت: در مسابقات کاراته قهرمانی کشور که در استان خوزستان برگزار شد، ورزشکاران تیم ایلام دو مدال طلا و سه مدال نقره و 6 مدال برنز مسابقات را کسب کردند.

وی بیان داشت: مدال جنگندی این رقابت ها در بخش انفرادی به محمدصابر امامی داده شد.

مسابقات فوتسال یادواره شهدای زمین فوتبال شهر چوار به پایان رسید

وی بیان داشت: در این مسابقات پنج تیم منتخب از مناطق مختلف استان حضور داشتند که در پایان  تیم شهدای ایلام 65 عنوان اول این مسابقات را به دست آورد.

این مسئول بیان داشت: این مسابقات  با هدف حفظ نام و یاد شهدای زمین فوتبال چوار برگزار شد.

مسابقات هندبال در شهرستان بدره به پایان رسید

وی افزود: این رقابتها در دو رده سنی نونهالان ونوجوانان برگزار شد و در این رقابت ها 70 ورزشکار در قالب 10 تیم حضور داشتند.

فتاحی اظهار داشت: این مسابقات در سالن ورزشی چند منظوره شهرستان بدره برگزار شد.

وی افزود: در پایان و پس از انجام 21 بازی در گروه سنی نونهالان تیم های شهید عبدی پور، نبوت وشهید اوهام به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند و  تیم ها ی شهید رجائی، توحید وشهید فرجامی در گروه نوجوانان به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.
 
 

برچسب‌ها