به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدحسین امید در دومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی که صبح امروز در دانشگاه تهران در حال برگزاری است، گفت: خوشحالم بعد از گذشت یک دهه که بحث کارآفرینی مطرح شده، بیش از یکصد مقاله علمی به این کنفرانس ارسال شده است.
وی ادامه داد: 10سال پیش برای اولین بار وقتی ایجاد دوره رسمی کارآفرینی در دانشگاه تهران مطرح شد کسی با این واژه آشنا نبود.
وی ادامه داد: دانشگاه تهران در این زمینه پیشتاز بود و همچنین دوره های تحصیلات تکمیلی کارآفرینی را در این دانشگاه راه اندازی کرد و زمینه گفتمان کارآفرینی در کشور شد به طوری که امروز بیش از 10دانشگاه کشور دوره های تحصیلات تکمیلی کارآفرینی را راه اندازی کرده اند.
سرپرست دانشگاه تهران افزود: کارآفرینی بین دانشگاهیان و حتی مسئولین نظام واژه ناشناخته ای بود که در این 10 سال اقدامات آموزشی و پژوهشی خوبی در این زمینه صورت گرفته است که منجر به شناخته شدن کارآفرینی شده و بین مسئولان ترویج یافته است.
وی ادامه داد: اکنون نوبت مسئولان است که درخصوص بهبود محیط کسب و کار برای ایده های کارآفرینانه تلاش کنند و انتظار از مسئولین کشوری و وزرای اقتصادی این است که قدم هایی برای بهبود محیط کسب و کار بردارند قوانین را بهبود بخشند و شرایط را برای کارآفرینان فراهم کنند.
وی ادامه داد: البته این نگاه مثبت در کشور وجود دارد و اشکال در اجرای قوانین است و امیدواریم با توجه به نگاهی که در کشور برای کارآفرینی وجود دارد مسائل و مشکلات پیش روی کارآفرینان برداشته شود.
امید ادامه داد: دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی در بخش بین المللی کارآفرینی نقش خود را خوب انجام داده و در این مسیر اقدامات لازم را انجام داده است.