سید مهدی طباطبائی نژاد مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی که از جهت حقوقی به عنوان مجری طرح ساخت فیلم «لاله» نیز مسئولیت دارد با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: پس از بررسی هایی که در بدو عهدهدار شدن مدیریت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی انجام شد، به این نتیجه رسیدیم که مالکیت فیلم «لاله» مشخص نیست.
وی در ادامه افزود: از همین رو پروژه سینمایی«لاله» را به حالت تعلیق درآوردیم و همچنان وضعیت به همان شکل است و منتظر هستیم تا مالکیت این فیلم سینمایی مشخص شود و پس از آن درباره روند ادامه ساخت آن تصمیم بگیریم.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در پایان متذکر شد: ضمن اینکه اسد الله نیک نژاد کارگردان فیلم سینمایی «لاله» فعلا در ایران نیست و به آمریکا رفته است.
فیلم سینمایی«لاله» در مدیریت سینمایی دولت دهم کلید خورد و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در دوران مدیریت شفیع آقا محمدیان به عنوان مجری طرح این پروژه وارد تولید آن شد. در همان زمان انتقادهای بسیاری مبنی بر چرایی ورود این مرکز برای تولید این فیلم سینمایی مطرح شد و در همان زمان عنوان شد که این فیلم با بودجه دو و نیم میلیاردی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ساخته میشود.
انتقادها به پروژه «لاله» تا سطح مسئولان مختلف نظام و به ویژه مجلس شورای اسلامی نیز کشیده شد. خیلیها به بودجه میلیاردی کار و خیلیها نیز به دلایل سپردن کارگردانی فیلم به اسدالله نیکنژاد که در کارنامه فعالیت سینماییاش در خارج از کشور فیلمهای مسالهداری وجود دارد، اعتراض کردند، اما این انتقادها به جایی نرسید و «لاله» در نهایت کلید خورد و بخشهایی از آن هم فیلمبرداری شد تا اینکه با تغییر دولت و مسئولان سینمایی کشور سنگ بزرگ پیش پای این پروژه افتاد.
پس از بررسی هایی که طباطبایی نژاد در بدو ورود خود به مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی انجام داد، مشخص شد که 6 میلیارد و 500 میلیون تومان برای فیلم «لاله» توسط این مرکز هزینه شده و تصویربرداری سکانسهای پایانی این فیلم سینمایی که حدود 30 دقیقه است در پیست اتومبیلرانی باقی مانده است. البته هنوز این بخشهای فیلم گرفته نشده است و پرونده «لاله» بینتیجه و پس از هزینههای گزاف و تحمیل حاشیههای بسیار به سینمای ایران همچنان نیمهباز است.