فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) هدف نهایی کشور از مرجعیت علمی کشور را پایه گذاری تمدن نوین اسلامی دانست و توفیقات عظیم کشور در ساخت موشک های پرتابی و بالستیک را از جمله موفقیت های کشور نام برد مرجعیت علمی را در ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری توسعه دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر دکتر محمدرضا حسنی آهنگر در اختتامیه جشنواره ابتکارات و اختراعات دفاعی ناهمطراز با اشاره به بیداری اسلامی در منطقه افزود: در این راستا تهدیداتی متوجه نظام جمهوری اسلامی ایران شده است که گاها منجر به تغییر مسیر در برخی از کشورها چون مصر و تونس شده است.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به تهدیدات موجود در کشور از اوایل انقلاب اظهار داشت: در اوایل انقلاب ، کشور با درگیری های قومیتی در کردستان، خوزستان، بندرترکمن و سیستان و بلوچستان مواجه بود که با استمرار حضور مردم و جوانان این فتنه ها به پایان رسید.

وی جنگ 8 ساله علیه کشور را از دیگر تهدیدات نام برد و ادامه داد: علاوه بر آن با مشکلات ترور مواجه بودیم که در این راستا 17 هزار شهید ترور داشتیم که برخی از مسئولان کشور نیز در میان این شهدا بودند.

حسینی آهنگر با تاکید بر اینکه با هوشیاری مردم و رهنمودهای مقام معظم رهبری از این تهدیدات عبور کردیم خاطرنشان کرد: روزهای انقلاب اسلامی به پایان رسیده ولی به طور کامل اجرا نشده است چرا که از نظر مقام معظم رهبری انقلاب دارای 5 مرحله انجام انقلاب، استقرار نظام اسلامی، استقرار دولت اسلامی، تشکیل جامعه اسلامی و ایجاد تمدن اسلامی است.

وی با تاکید بر اینکه ما در مرحله سوم انقلاب اسلامی مانده ایم خاطرنشان کرد: در این راستا یکی از مهمترین دغدغه های کشور جبران عقب ماندگی 150 ساله کشور است که به همت جوانان کشور در حال جبران این عقب ماندگی هستیم.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر واژه هایی چون جنبش نرم افزاری، تولید علم و جهاد علمی اضافه کرد: در جهاد علمی ما بدنبال پایه گذاری تمدن نوین اسلامی هستیم که برای این امر نیاز داریم تا به قدرت بین المللی دست یابیم که این امر مستلزم اقتدار علمی از طریق کسب مرجعیت علمی است.

حسینی آهنگر تحقق مرجعیت علمی را در گرو تربیت نیروی انسانی و داشتن زیرساخت های آزمایشگاهی و تجهیزات پژوهشی دانست و اضافه کرد: در این راستا لازم است تا نیروهای انسانی تربیت کنیم که نتایج تحقیقات آن با نام فارسی به چاپ برسد تا محققان سایر کشورها برای فهم این علم نوین ایرانی مجبور به فراگیری زبان فارسی باشند.

وی با تاکید بر اینکه در این زمینه کارهای اساسی آغاز شده است یادآور شد: در این مسیر لازم است تا از ایده تا مصرف تدابیر لازم اندیشیده شود به گونه ای که از تولید علم به تولید فناوری، از تولید فناوری به تولید محصول و از تولید محصول به بازار برسیم و مجددا از بازار ایده هایی را دریافت و به فناوری های نوین دست پیدا کنیم.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با تاکید بر استفاده از راههای میانبر در تولید علم خاطرنشان کرد: در حالی که ما در گذشته قوانین نیوتن و کپلر را در کتابها می خواندیم ولی امروزه با درک این قوانین قادر به ساخت موشک هایی هستیم که از بالا فضا را مشاهده می کند همچنین موفق به بومی سازی چرخه هسته ای شدیم.

وی توفیقات عظیم کشور در ساخت موشک های پرتابی و بالستیک را از دیگر موفقیت های کشور نام برد و ادامه داد: هدف نهایی کشور دستیابی به مرجعیت علمی نیست بلکه هدف ما پایه گذاری تمدن نوین اسلامی است که در این راه لازم است تا مرجعیت علمی را در ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری توسعه دهیم.

حسینی آهنگر با تاکید بر اینکه در بخش سخت افزاری که همان دستاوردهای علمی است پیشرفت های قابل توجهی داشتیم افزود: ولی در بخش نرم افزاری که مقام معظم رهبری از آن به عنوان سبک زندگی یاد می کند دچار مشکلاتی هستیم که کمتر به آن پرداخته شده است.